dissabte, 28 d’abril del 2012

REPASSADA VIRTUAL

Aquesta setmana -curulla de mostres de surrealisme, ineptitud i esfínters anals closos, en els quals no hi cap ni una agulla- he deixat una mica descuidat el bloc. Tampoc he llegit els blocs amics -cosa que em sap molt de greu- i m'he perdut la frescor i la immediatesa dels posts acabats d'escriure. Fins i tot no he arribat a temps de llegir un post d'una amiga que es va penedir i el va esborrar... Quina llàstima!!!!
El tema dels correus sense respondre ja clama al cel i només he respost -ho sento, ho sento molt!- els correus de tres persones. No puc fer altra cosa que demanar perdó -aquest de forma sincera i no com el regi- i esmenar aquesta situació de desgavell tan impròpia en mi. Avui quedarà tot llegit i contestat!
Aquest cap de setmana estic de "preparació" per la propera setmana (Quin riure, per Déu!!!). Segurament, aquesta nit aniré a sopar amb uns amics -ja coneguts en aquest bloc- que han vingut a passar uns dies a Barcelona (Feina i plaer... O era plaer i feina??? Amb ells sempre és complicat de dir-ho).  Ens farem uns riures tot parlant de les nostres aventures passades, presents i futures. A vegades, parlar de fets que esdevenen en diferents espais temporals de la vida ens oferix l'oportunitat de tenir referències comparatives per avaluar l'evolució de tot plegat. També tindran un retrat acurat del cambrot del germans Marx en el qual s'ha convertit l'entorn. 
Ara mateix, tinc ganes que arribi la propera setmana, iniciada amb un potent pont  -jo no el gaudiré pel fet de no fer festa, però sí per altres motius- que serà el principi d'una nova edició del Bombero-Torero al que darrerament estic acostumat quan hi ha la coincidència i conjunció dels "Nois del Kumbaià" amb els "Nens Resnomestabé". Pot ser memorable i una nova demostració de la ineptitud -i irresponsabilitat- en estat pur: ignorància supina combinada amb ganes d'aparentar saber-ne i amb por -molta por!- per espifiar-la i ser, una vegada més, la riota i motiu d'escarni de propis i estranys. La vida, viscuda d'aquesta manera, ha de ser molt trista i frustrant!!
Avui ha començat a ploure. Res: quatre gotes mal comptades! Avui dinaré d'hora i em faré un homenatge amb una potent migdiada. Aquesta nit -si, finalment, els meus amics venen a sopar- pot ser memorable però molt llarga i vull estar descansat: ja tinc una edat i m'he de cuidar!

9 comentaris:

  1. Després de tanta disculpa no te puc renyar,
    així que només desitjar-te un bon cap de
    setmana i que tot et surti bé.

    Bessets de vacances!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna,
      Esperem que sí! Segur que sí!!!!!
      Que tinguis un fantàstic cap de setmana.
      Bessets culpables però penedits.

      Elimina
  2. Doncs q vagi molt bé la trobada amb els teus amics! S'ha de gaudir d'aquestes estones, de compartir, de riure, de sentir-te bé amb algú...donen energia x anar tirant!

    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rachel,
      Segur que anirà bé. Ja fa temps que no ens veiem i cada vegada que ho fem és una festa!!! Llavors recarrego piles i torno a tirar endavant.
      Un petó molt fort!!!

      Elimina
  3. Hola!...Jo tampoc se què m'ha passat aquesta setmana passada que no he passat per casa de ningú. Cansada, colapsada del Sant Jordi a la feina, o masses hores al gimnàs, o masses coses a fer...és què totes em venien de gust!
    Celebro aquest esperat retrobament amb amics. Aquestes estones són vitamines per l'ànima. per tant Vitamína't moooolt!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ona, guapa!!!!
      Ja va bé tenir molta feina per Sant Jordi. De fet, seria extraordinari que fos tot l'any. Això indicaria que aquest país llegeix tot l'any i que els llibres no són només obsequis.
      Quan les coses venen de gust s'han de fer!!! No hi ha altra opció. "Morir" de gust és el que voldria tothom.
      El retrobament serà com sempre: sopar, confidències i festa, molta festa!!! Per sort, aquests amics són els de sempre, els de veritat, els que mai s'obliden.
      Un petonàs i molt bon cap de setmana (descansa, descansa...)

      Elimina
  4. Hola guapetón. Hace un momento que he llegado. ¿Era a las 22.00 h. en el sitio, no?
    Un besazo. Luego nos vemos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Suerte que siempre estoy pendiente de vosotros! Si Niki, a las 22:00 allí. Lupus me ha confirmado que también vendría. Otra vez seremos los de siempre.
      ¡Hasta luego!
      Semper Fidelis.

      Elimina
    2. Sí, ya lo sé: tu siempre estás pendiente de todo Ronin. Niki: a las 22.00 en el sitio.
      Me alegro que también pueda venir Lupus.
      Nos vemos más tarde. Un abrazo.

      Elimina