dissabte, 23 d’agost de 2014

RETORN

Han passat molts dies des de la darrera entrada, des del darrer post. De fet, han passat mesos (com passa el temps!). Feia dies que volia fer un nou post però tenia seriosos dubtes sobre si havia de ser un comiat definitiu o un retorn. Pel cap em voltaven diverses idees (començar un nou bloc, continuar algun altre bloc que vaig començar fa temps i que vaig deixar aturat...) però, finalment, he decidit que la millor opció era donar un nou alè de vida al bloc més genuí dels que tinc: aquest. 
El post que estic escrivint és el número 1001. Considero que començar un nou miler ha de significar un canvi de gir i, potser, una remodelació integral de l'aspecte del bloc (s'accepten idees). L'esperit resta intacte però amb el pòsit de totes les coses viscudes i de les noves descobertes, neguits i il·lusions dels darrers mesos. Mica en mica tot s'anirà fent. En aquests darrers temps he aconseguit aprendre a administrar el temps amb més eficàcia (no productiva però sí gratificant). 
També he pensat donar un altre alè de vida (un més!) al Consultori de l'Exorcista i, per això, he incrustat un enllaç directe a la columna dreta d'aquest bloc (sota Sobre mi). Allà podeu plantejar les qüestions sobre els temes específics que vulgueu i, amb tota humilitat, intentaré dir-vos què en penso.
Torno amb un altre tarannà i amb més força. Potser és la força dels que dominen el temps i saben que, malgrat passa i fuig, és el que ho determina tot. Saber que la vida és finita -i que, per tant, el temps també ho és- i adonar-se que la millor manera de viure-la és jugant el joc a l'inrevés (no esperant viure molt de temps, sinó de la millor manera possible), és un triomf sobre les limitacions de la condició humana i mortal.
De moment, ho deixo. Temps -i espai- tindré per parlar de tot plegat, des del punt de vista del que sap que, un dia o altre i d'una manera o altra, ha de morir inexorablement (com els antics gladiadors). Salutacions!

4 comentaris: