divendres, 6 d’abril del 2012

APOCALIPSI...NOW?

Quan vull assabentar-me de les últimes notícies,
 llegeixo l'Apocalipsi.
León Bloy (1846-1917)

No sé què pensar, però... podem dir que ens acostem a l'Apocalipsi, que el tenim aquí al costat?
Fa una estona veia un programa titulat Apocalipsi How al Discovery Max -ja sabeu, una d'aquestes cadenes del TDT- en la ens alertaven del perill d'explosió de la caldera magmàtica que hi ha sota el parc de Yellowstone, d'uns 50 per 70 Qm. Es veu que seria com unes 6.000 vegades l'erupció del volcà Santa Elena -una autèntica passada- que acabaria amb el món que coneixem. Molts pocs sobreviurien a aquesta tragèdia.
D'altra banda, es veu que els Maies van predir que a finals d'aquest any, es tanca la paradeta i tots morts. No em feu dir per quin motiu -quan ho explicaven estava per altres coses- però es veu que ens queden dos telenotícies i un avanç informatiu. No sé si la teoria maia de l'apocalipsi passa per una desgràcia natural, per una guerra a sang i fetge o per una epidèmia -o pandèmia- d'aquelles que ja es van donar a l'Edat Mitjana, com la Pesta. Potser serà una revolta social que esdevindrà un acte d'autodestrucció de l'ésser humà? No ho sé!
En tot cas, amics i amigues, sembla ser que tot plegat fotrà un pet com un aglà i que l'últim haurà de tancar l'aire condicionat i apagar els llums. La vida és així i les coses, a vegades, són inevitables. Val la pena, doncs, preocupar-se per autèntiques imbecil·litats sense cap sentit? No, no val la pena.
Llavors, dediquem-nos a coses que realment ens permetin gaudir i realitzar-nos personalment i espiritualment. Deixem de banda aquest neguit que ens esclavitza i que ens fa ser dependents. Assolim d'una vegada la nostra llibertat i gaudim-la plenament!!!
Bé, ho deixo. Vaig a dormir. Darrerament, estic molt dormilega. Potser he descobert el plaer de dormir o potser prefereixo estar en un estat d'inconsciència per no veure el lamentable panorama que m'envolta...

Un regalet d'acord amb el post i una frase que he llegit en algun lloc:
La pitjor batalla la lliuro 
cada dia contra mi mateix.
Napoleó

2 comentaris:

  1. Amb prediccions o no, la veritat és q fins q no et passa algu q capgira del tot la teva vida, no te n'adones que moltes de les coses q et preocupen són toonteries.
    Carpe diem, diu la famosa frase. Fàcil escriure-ho, posar-ho en pràctica no tant.
    Jo també dormo bastant...potser és q m'ho passo millor somiant q estant desperta...
    En fi, petons de bona nit i bons somnis

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rachel, guapetona!!!
      Després d'una dormida potent, ara toca viatjar. Per sort, sempre porto amb mi el notebook que em permet anar llegint, contestant, escrivint...
      Carpe diem, amiga meva (en allò que pugem, és clar).
      Uns petons de bon dia!!!

      Elimina