diumenge, 22 d’abril del 2012

UN ESTÚPID SILENCI

 








 Tenia molts dubtes entre una imatge i l'altra i he decidit posar-les totes dues. No intenteu veure-hi cap malícia ni cap doble sentit: només volia establir un contrast evident entre allò que és normal: la visió dels tres ximpanzés que simbolitzen l'aïllament sensitiu (no escoltar, no mirar, no parlar) i una nova versió més actualitzada.
Bé, no he vist el partir, no l'he escoltat i no en parlaré. Silenci, només silenci... De fet, tampoc és que el futbol em faci vibrar d'una manera especial. Fa uns dies en parlava amb un company de la feina i li deia el següent: A mi, m'agrada un bon partit de futbol, un bon partit de basquet, un bon recorregut de golf, etc. El que m'agraden són les coses ben fetes, ben plantejades, ben jugades. D'acord, si guanya el Barça me'n alegro: sí! Però si perd no em quedo sense sopar, això també! Tot plegat, quan guanyen no en donen res i quan perden no em prenen res. És així de senzill!
Mentre escrivia un l'encàrrec del que parlava en el meu post d'aquest matí, escoltava el soroll dels petards i coets -que llançaven els seguidors de no sé quin equip- i anava fent juguesques sobre quin era el resultat. No sé quin ha estat el resultat final -demà ja ho llegiré, inevitablement, a la premsa- i, de fet, puc viure sense saber-ho. Sembla mentia com necessitem tenir un motiu per desviar l'atenció dels problemes reals. L'altre dia llegia i era conscient del deute dels clubs de futbol a la SS -Seguretat Social, no us penseu!- i que quedava acollonit. No poden reclamar-la i cobrar-la? No volen? No seria políticament correcte? No s'atreveixen? D'això sí que m'interessa la resposta.
Ja és tard i la nit comença a fer estralls en el meu aguant. Necessito dormir i no penso torturar més el meu cos i la meva ment!
Demà més... Suposo, és clar!

4 comentaris:

  1. M'has picat la curiositat, què és un "silenci estúpid"?
    :)

    Filadora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Filadora!!!!
      Silenci estúpid? Aquell que es basa en un fet intranscendent, però que la majoria considera fonamental. Obviar -silenciosament- aquests fets, provoquen un silenci estúpid, un silenci que només guardes tu.
      Un pató!

      Elimina
  2. Ja som dos, jo tampoc he vist el partit ni l'he sentit...Però el silenci dels veïns em fa sospitar el resultat!
    Bona nit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ona, guapa!
      Acabo de llegir el diari -bé, aquest libel subvencionat que s'autoproclama diari- i, de forma inevitable, ja sé el resultat. Què vols que et digui? Em fot que perdi el Barça -posats a voler que guanyi algú, doncs que guanyi el Barça-, però tampoc en penso fer una cosa transcendental que varii en absolut el programa del dia.
      Un petó molt fort!

      Elimina