dissabte, 19 de juliol de 2008

ELS AMANTS DE LA MONTSE MAR

En Pol sempre va pensar que seria molt maco de veure com explicava la Montse Mar les seves infidelitats al seu marit. La situació era molt engrescadora. Un jutjat, un marit, tres amants i una Montse Mar explicant a tothom quina era la seva relació amb les següents persones:

1.- Un senyor que inicia una acció contra en Pol sense mullar-se i que desprès diu que en Pol va causar problemes a la Montse Mar, que en Pol tenia gelos d'ell (quina relació tenia aquest senyor amb la Montse Mar per provocar els gelos d'en Pol?) i que es passava els matins tontejant amb ella (durant l'horari laboral de la Montse Mar). Aquest senyor està separat amb fills.

2.- Un senyor (d'uns 47 anys) que quasi bé cada dia es trasllada al centre de treball de la Montse Mar des del seu centre (a l'altra punta de la ciutat), sense cap explicació i que s'emporta la Montse Mar de passeig amb el seu cotxe (oficial i particular) durant hora i mitja (en horari laboral de la Montse Mar), amb destinació desconeguda (en Pol si que la coneix i la pot provar). Aquest senyor està casat i té una filla. Cal dir que la relació de la Montse Mar amb aquest senyor té alts i baixos.

3.- El "peix bullit". La Montse Mar li deu favors. Un d'ells és tapar-li les vergonyes a la Montse Mar. En Pol coneix quins són aquests favors. Casat i amb filla. Curiosament, l'atestat contra en Pol s'instrueix on ell està destinat (cosa irregular d'altra banda. Aquella unitat no es dedica a aquests afers).

4.- Un altre que, de moment, en Pol es vol reservar. Ja sortirà quan toqui, quan en Pol ho consideri oportú, quan més efecte pugui produir el desvetllar el seu nom.

Bé, senyors, aquí teniu una mica més de teca per tal que comenteu què us semblen aquests personatges secundaris. Els comentaris els podeu trametre al mateix lloc de sempre. Aquest personatge m'està sortint una mica "lleugeret". Ja em direu si considereu que segueixi en aquest línia o voleu que el faci més "normalet". Una abraçada a tots i gràcies per les vostres col·laboracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada