dissabte, 12 de juliol del 2008

LES REUNIONS DEL WTC

En Pol va descobrir que el lloc de les reunions de "treball" del director amb la seva barragana era el WTC (hi ha millors llocs i això demostra quant ordinaris són). Agafava una habitació d'hotel per tal de "preparar reunions". Quina explicació més burda!!!!!.

Sabent això, en Pol va moure els seus contactes d'una feina anterior i va aconseguir proves de l'estada del director i la barragana en aquell establiment, de les hores que hi van estar, del que van consumir, etc. No hi ha res com tenir amics... i que et deguin favors.

A partir d'aquest coneixement, va continuar investigant i va trobar els altres llocs de trobada del director i la seva barragana. Ho havien posat molt fàcil. Només calia reunir les proves suficients i fer-les evidents al marit de la barragana i a la muller del director. Les proves les va aconseguir. Ara només calia trobar el moment apropiat per tal de passar les dades als respectius cònjuges.

Quan s'acabés aquest tema, entre el director, la barragana, la Montse Mar i els seus amants, els jutjats de Família acumularien molta feina. Els laboratoris que es dediquessin a fer proves de paternitat també.

Ja ho veieu, més comentaris al respecte? Vinga, no sigueu mandrosos i ajudeu-me a fer la quadratura del cercle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada