dilluns, 8 de setembre del 2008

AVUI TOCA CUMPLE

Avui he de tocar un tema amable i que em plau molt fer públic. La Cuca, aquell ésser meravellós que no fa gaire que conec, ha fet anys. Potser esperava més de mi, no ho sé. Ja li vaig dir que jo soc parc en paraules i fets. Estimo quan he d'estimar i ho faig a la meva manera, ni millor ni pitjor. Només puc assegurar una cosa: ho faig sincerament i de tot cor. Potser l'expressivitat, en aquest aspecte, no és un dels meus punts forts. Potser m'hauria de deixar anar una mica més i demostrar d'una manera més evident els meus sentiments. La vida ens fa endurir i, una vegada t'has endurit, costa molt tornar-te a entendrir en públic.
Els sentiments són els mateixos, els gestos diferents, els pensaments són els mateixos, la manera d'expressar-los diferent. Pot semblar, a vegades, que t'estimes un tros de glaç. No és així. Només el temps pot fer que aquest tros de glaç es desfaci. Només la paciència (que és la mare de la ciència..... o era la prudència?) ens farà més semblants. El temps, que en tenim molt, i l'afany de ser feliços ens ajudarà a portar a bon terme aquest projecte. Un projecte vital, engrescador i que em proporciona, darrerament, els millors moments.
Cuca...... per molts anys. Esperaves una trucada meva.... ho sé. El moviment es demostra caminant i ens queda molt camí per recórrer (almenys jo ho desitjo). L'amor i l'afecte es demostren amb comprensió, aquella comprensió que em demostres tenir cada dia, aquella que em fa continuar endavant i tenir molta fe i esperança en tot plegat. Per tot això gràcies, moltes gràcies. Durant aquest temps he estat molt feliç i tu en tens la culpa. Per molts anys........

1 comentari:

  1. EN AQUEST MOMENTS NO TINC PER MES QUE DIR.TE QUE M'HE EMOCIONAT , JO SE EL QUE SENTS I EL QUE SENTO JO I DE VEGADES HO PODEM EXPRESAR DIFERENT PERO EL SIGNIFICAT CONTINUA SIGUEN EL MATEIX.
    GRACIES PER UNES PARAULES TAN TENDRES
    CUCA

    ResponElimina