diumenge, 4 de desembre del 2011

PASSEN ELS DIES

Passen el dies, inexorablement, com si tinguessin pressa per arribar al final del calendari. Fa quatre dies érem a l'estiu i ja estem a les portes del Nadal. 
Aquesta propera setmana és perduda. Tothom, malgrat la crisi, ha marxat o està a punt de fer-ho. Per sort, davant de tanta absència, podré -això espero- gaudir de tres dies laborables sense gaires sobresalts i amb l'esperança de poder fer alguna cosa de profit.
Un cop passada aquesta propera setmana ja només faltaran quinze dies pel Nadal i aquest any no estic per massa orgues. L'any passat, aquestes dates van tenir un colofó molt dolorós i vull viure aquests dies amb un especial recolliment, recordant, vivint intensament cada segon i recapitulant sobre tot el camí recorregut. No estic disposat a deixar-me imbuir per les imbecil·litats i capritxets de rigor. Aquest any, penso passar les festes tranquil i sense que cap imput aliè em destorbi d'allò que realment vull fer. 
Potser el pas del temps ja m'hauria d'haver donat la suficient perspectiva per reconduir i reorganitzar la meva vida. Potser amb l'any nou moltes coses comencin a canviar. Potser sigui abans, tot depèn de com vegi que es succeeixen el esdeveniments i de fins a quin punt cregui que s'ha d'acabar tot plegat. Arriba un moment en el qual, malgrat el cos aguanta, l'ànima es cansa de rebre fuetades. Potser és això, potser només es tracta d'això...

2 comentaris:

  1. Aquesta, sempre m'alegra.
    http://www.youtube.com/watch?v=Sgak0jVD1NQ

    F.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapetona!
    Ho has aconseguit!
    Un pató!

    ResponElimina