diumenge, 22 de juny del 2008

ELS ORIGENS D'EN POL

En Pol prové d'un món on cada dia és una cursa per la supervivència. Un món on confies la teva vida a un company..... i ell et confia la seva. Quan va arribar a aquest nou món va haver de fer grans esforços per tal de mantenir les formes i no desvetllar per la via ràpida (a hòsties) a més d'un. Part de la seva vida és coneguda.... però una altra part no. En les seves explicacions ha barrejat realitat i ficció. Una vegada, fa anys, quan jugava el gran joc, un cap li ho va dir: "En mig de veritats amaga-hi unes quantes ficcions creïbles. El dia que la persona que t'ha traït expliqui veritats..... tu la podràs desacreditar mitjançant les mentides, que ella creu veritats, i que també explicarà. D'altra banda quan una mentida, explicada a una sola persona, torna a tu.... pots saber qui t'ha traït". Dit i fet. És el gran joc. Només hi ha una diferència.... abans s'hi jugava la vida en aquest joc. Ara hi juga amb aficionats.

Encara manté una gran amistat amb altres jugadors del gran joc. Sort en té!!!. L'han ajudat molt. En un moment donat ha hagut de mantenir una actitud passiva i ells han treballat per a ell. Li han fet la feina bruta.

La situació que es relata no li ve de nou. Altres vegades han intentat trair-lo i ha aconseguit sortir-se'n. Només s'ha de tenir el cap fred, calcular i atacar en el moment just, quan l'enemic està més confiat. L'enemic mai ha de saber ni quan ni com.... només ha de saber que passarà...i esperar sense poder fer-hi res, visquent amb incertesa i mirant cada dia a la seva esquena, que passi.

Passeu-me els vostres comentaris al meu correu electrònic. Tots seran benvinguts i agraïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada