dissabte, 7 de juny del 2008

DESCRIPCIÓ DELS PERSONATGES

Director: Miquel Àngel Roures. D'uns quaranta anys, alt i extremadament prim, porta una arracada (tipus aret) a l'orella esquerra. Normalment porta barba de cinc dies (presumptament descuidada) i té el cabell completament blanc amb una cueta. Alguns diuen que utilitza decolorant. No es pot tenir tot el cabell blanc i la barba totalment negre (tothom suposa que porta aquesta fila per ser "simpàtic" als gurus de l'empresa). Porta unes ulleres modernetes d'aquestes que tenen 27 colors (és una exageració). És allò que se'n diu "un poll ressuscitat", us escrivent vingut a més. No dirigeix. Es dedica a les relacions públiques per preparar el seu futur. No les té totes...... en qualsevol moment pot saltar. És poc intel·ligent en no pensar que el seu càrrec és dels més interins que hi ha i que la pèrdua de càrrec implica la pèrdua de cotxe, xofer, barragana i tornar a estar despullat i indefens davant del mon. Inclús davant d'en Pol. El seu gran error ha estat creure's tot el que li han dit. No ha tingut en compte la versió d'en Pol i no ha deixar que aportés proves de la seva innocència. Ell s'ho perd.

Barragana: Concepció Negre. Molt atractiva.... això si. Deu ser la seva única qualitat. Té el cabell ros platí i els ulls d'un negre intens. Fa 1.85mts . d'alçada i una silueta molt estilitzada. Intenta ser malèfica però li falla l'intel·lecte. Si fos llesta seria molt perillosa. Té molts punts dèbils i és molt vulnerable (té moltes coses a amagar d'altres èpoques que en Pol pot provar. En altres empreses ja havia tingut altres embolics). Pensa que fent servir les seves habilitats amb el director ho té tot fet. Quin gran error!!!. Què farà quan ell ja no hi sigui?. Només té un gran defecte... que es pensa que no en té cap!.

Subdirectora d'Administració: Teresa Fernández. Una bona persona. Es troba en mig d'una situació que, per ser del tot immoral i injusta, li repugna.

Subdirectora de RRHH: Montse Capdevila. Fa la seva feina. No es significa per res (ni bo ni dolent). Una dona molt atractiva (es diria que abans havia estat model), que porta de cap a més d'un membre de l'equip directiu.

Subdirector de Seguretat: Pitu Gomes. Un estaquirot que no s'ubica en un càrrec que li va gran. Si té el càrrec és degut a que no molesta. Sempre porta el cabell tallat al zero.Baixet i grassonet, té un defecte a la parla (és papizot ). Porta tots els temes relacionats amb els vigilants de seguretat, negoci al qual es dedica l'empresa (formació, llicències, etc.).

Protagonista: Pol Marquès. Li agrada la seva feina i treballa les hores que sigui. És una incògnita per la resta de personatges. No mostra les seves cartes. N'ensenya unes quantes per tal de veure la reacció de cadascú. Actualment juga un joc que ha jugat els darrers 22 anys (el gran joc). Fins i tot s'hi diverteix (salvant les complicacions que té). Encara manté contactes obscurs de fa anys. Pot demanar favors. Ell es va preparar el futur, quan tenia poder, fent molts favors. Té una retirada física amb un actor que es diu Nacho Vidal.

Col·laboradora d'en Pol: Montse Mar. Un "animalillo" (és a dir, es creu molt llesta però és molt influenciable). Es creu que en Pol no l'ha vist a venir (en realitat l'ha vist a venir des del minut 0). Té uns merders increïbles com a conseqüència de la seva nimfomania. No calcula les conseqüències de veure's en un judici amb el marit al davant, explicant les seves relacions extramatrimonials (tot és evitable). Físicament és molt agraciada i és alta com la Barragana. Té el cabell tintat de ros, els ulls verds (però es posa llentilles de color negre per tenir-los com la Barragana) i imita a la Barragana en el vestir i en tot el que fa. Intenta ser un clon d'ella.

Cap de zona: Pere Pamplona. Una excel·lent persona i amic d'en Pol. Si es deixés ajudar potser, a vegades, no estaria tant indefens. Té un aire hippy i no li agrada vestir amb corbata i vestit (a l'estiu va al despatx amb bermudes i nàutics). És molt conegut per la seva afició a la pesca sense mort i per confeccionar uns amb molts bons per a la peca (amb plomes de gall, pèl d'animals diversos, etc) que imiten diferents insectes.

Cap comercial del barri de La Podridura: Deng Siao Monestir. D'ascendència xinesa, físicament és com un xinès: baixet, prim i les seves faccions són clarament orientals. Una bona persona, amb contactes, i amic d'en Pol.

Santi Gusi: Un "anormal" que es creu molt perillós però que s'ha cregut tot el que li ha dit la Montse Mar. La seva màxima activitat en aquesta vida és prendre cafés amb la Montse Mar. Un atac de banyes seu desencadena tota l'acció. Molt gelós i d'instints molt bàsics, fa afirmacions que, amb el pas del temps, li passaran factura, una factura molt cara. Implusa tot el cas de principi a fi i no sap com acabar-lo, conscient de totes les coses que ha deixat escrites....una llumanera.

(Ja n'hi aniré afegint més a mida que surtin a la narració. Aquests són els bàsics)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada