dimecres, 18 de març del 2009

CARTA D'EN POL AL SEU AMIC YASHA

M'heu fet modificar la carta d'en Pol a l'Alfred i, consegüentment, ara he de modificar la d'en Pol a en Yasha. Espero que us agradi aquesta nova versió.

Benvolgut Yasha:
Espero que el teu retorn a Israel hagi estat plàcid i que no hagis patit les conseqüències dels darrers esdeveniments. Hem de quedar per fer una altra escapada de cap de setmana, però aquesta vegada convida a aquelles amigues que em vas presentar a Lisboa.
En retornar del cap de setmana que vàrem passar a Praga m'he trobat amb un fet molt curiós: la "tapada" ha difós una versió dels fets que no té res a veure amb la realitat i, en aquesta versió, m'imputa un delicte i inclús una detenció (que mai no s'ha produït).
El gran anormal, es rodeja d'anormals més grans que ell (no fos cas que fossin més intel·ligents i no els pogués manipular) i aquesta noia em demostra ser-ho. No deu saber (ja m'estranyaria, doncs estudia Dret... bé, dreta, de genolls o a quatre potes) que difondre falsedats sobre una persona que li causin descrèdit i difondre falsedats en les que t'imputin delictes corresponen als tipus penals de calumnies i injúries.
És tant "intel·ligent" que ho ha dit a vàries persones que em són fidels i que puc utilitzar com a testimonis. Ja t'ho dic... una llumenera aquesta noia. No contenta amb això, es dedica a preguntar sobre mi a aquestes mateixes persones (què faig, que no faig, etc.) quan ella no n'ha de fer res de la meva vida i miracles (no deu tenir altra feina).
És una trepa que no dubta en trair el seu cap (que si està on està, és gràcies a ell) i, a sobre, ho va dient (l'avantatja és que quan trepitja una xapa de Coca-Cola ja va borratxa i llavors és el moment de treure-li informació). Sembla mentida que sigui d'ascendència alemanya. Jo sempre he tingut en gran concepte als alemanys.
És una altra que encara no ha entès que hi ha càrrecs que són molt provisionals i que canvien de persona segons d'on bufa el vent (el gran anormal i els altres aviat en tindran constància). Quan comenci l'espectacle, aquests duraran dos segons al càrrec. La supèrbia els ha guiat sempre i els hi ha fet cometre molts errors, per escrit, que ja no tenen marxa enrera. No tenen en compte que les demandes van dirigides a l'òrgan però les querelles són personals, sobretot les de prevaricació. Em penso que quan va ser agregat a l'ambaixada de Burkina-Faso ja va tenir problemes.
En fi amic, la vida és així i no podem treure'n d'on no en raja. Hi ha d'haver de tot a la vinya del Senyor. Ja s'ho faran.

Una abraçada ben forta.

Aquesta carta ja la dono per bona. Si teniu alguna observació més a fer-me, o voleu que en canvii alguna cosa, feu-me un correu electrònic. Sigueu feliços i mengeu anissos.

PD. Espero el teu 18 Escamot Modequa.

1 comentari:

  1. Bona nit Pol,
    Avui he anat a dinar a Can Guarro amb varis amics(no puc dir que és un restaurant perquè no ho és),encara que algun anormal ha preguntat si té llicència com a tal. Hem parlat de molts temes,però bàsicament el tema de la pesca del tauró i de la llista de Shindler. Crec amic Pol, que tens molta sort(de fet t’ho has guanyat a pols)de tenir uns amics que et valoren com persona i com professional,i encara no entenen perquè algú té tan interès en perjudicar-te i desacreditar-te per uns fets que tots sabem (sobre tot els que ho van veure) que són falsos.
    Des d’aquest comentari només volem dir-te que tots nosaltres que estarem amb tu fins el final d’aquesta cursa i que els teus enemics també són els nostres.
    Com diu un amic amb les sigles GEI, ningú de l’equip es queda enrere.

    ResponElimina