dimecres, 1 d’agost del 2012

TOT REFRESCANT-ME

Tot refrescant-me la gola -potent mojito- i allunyant-me'n una mica, passant un vel sobre moltes coses, descobreixo que, en el fons -molt en el fons-, tot plegat seria fins i tot és divertit si no fos per l'aterridor pensament de que això és el millor que saben fer.
Uffff!!!!! Perdoneu, estic escoltant U2 -una selecció dels 80,s i 90,s- i encara em venen calfreds quan associo aquestes cançons amb moments puntuals de la meva primera -que no última- joventut. Eren dies molt destroyers, en el sentit més ampli de la paraula, tant de dia com de nit, tant a la feina com de festa. Tot això serà el què m'emportaré!!!
Com deia, avui fa una potent calor. Penso que potser és el dia que més xafogor està fent i em faig fàstic de mi mateix. Malgrat aquesta tarda ja m'he dutxat un parell de vegades, continuo amb aquesta sensació enganxifosa i desagradable de suat. Aquesta nit serà molt apropiada per dormir a fora, al jardí. Demà estaré fet una coca, però tot plegat m'és ben bé igual.
Continuo observant atentament, impassiblement, impàvidament, com La Fireta es desmunta. Malgrat el vaixell s'enfonsa n'hi ha que, emulant l'orquestra del Titànic, continuen fent la seva vida com si el tema no anés amb ells. Tinc ganes de saber com peta tot plegat i poder fer una crònica agredolça de com hem arribat a aquesta situació !!!! Material no me'n faltarà!!!!
Quina calor, per Déu!!!!! I el mojito que s'acaba. Malgrat n'agafo algun glaçó i me'l passo pel pit, no aconsegueixo altra cosa que humitejar-me més i recordar gloriosos episodis d'esgrima glaçonera sobre pells, llavis, esquenes i pits aliens.
Ho deixo, vaig a la cuina a preparar-me un altre mojito. Demà pot ser un dia dur i surrealista -darrerament ja passa: més que ahir i menys que demà-, però marcat per una creixent capacitat d'ironitzar sobre un declivi previsible i més que lògic d'un món que no pot arreglar-se si no es gira com un mitjó.

8 comentaris:

  1. Xafagor enganxifosa...vaig a veure si tinc glaçons, m´has fet enveja, mira tu!

    Molt bona nit.

    Un bessets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa LLuna,
      Ja saps... gran teràpia la del glaçó!!!!
      Bessets fresquets.

      Elimina
  2. Això del galçó no ho expliquis, q amb aquesta calor no convé imagiknar-nos segons què! ;)

    Petons desfets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rachel,
      I tant que convé... Imaginació al poder!!!!!
      Petons

      Elimina
  3. Hola de nou!

    He estat uns dies sense llegir res! Bé, sí,algun prospecte i poca cosa més. Què han dit els diaris?
    Hi hanovetats interessants? Com van els orgasmes sexuals? I els mentals? I les prunes?

    Per cert jo també menjo prunes, però sense pell.

    Ara llegiré tot el que heu escrit...

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Onze,
      Moltes coses i variades, però sempre el mateix: estem fotuts!!!!
      Novetats interessants? Doncs alguna visita llampec imprevista i poca cosa més. Els orgasmes -sexuals i mentals- fantàstics!!!! Les prunes -amb pell o sense pell (ja m'imaginava que a tu t'agraden sense pell)- estan esgotant-se.
      Petons

      Elimina
  4. Escolta: he anat baixant fins el dia 26, i t'he fet preguntes... Si vols les pots respondre i si no vols també, perquè estic encuriosida.

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Onze,
      Satisfaré la teva curiositat... o, si més no, ho intentaré!
      Petons

      Elimina