diumenge, 21 de novembre del 2010

CONTINUA EL DESPROPÒSIT

Des de fa un temps assisteixo, impassible, a la desintegració de la societat. No és una desintegració -de moment- traumàtica. Mica en mica la societat va fent passes agegantades cap a la seva autodestrucció. No cal fer grans esforços per veure que això és així. Només mirant la TV, aquesta tarda assisteixo al despropòsit de veure com la policia local d'un poble de certa entitat -fins i tot tenen transport públic municipal- han "apatrullen la ciutat" en autobús. Resulta que l'ajuntament no té diners per pagar l'ITV dels vehicles policials. Bé, molt bé!!!! Fantàstic!!! Potser s'han gastat els diners dels impostos dels seus conciutadans en subvencionar coses que a ningú interessen, a agermanar-se amb pobles i ciutats miserables de països encara més miserables i dels que no sabem ni on són. Quina necessitat tenien d'agermanar-se, de donar subvencions, de fer d'ONG sense que ningú els ho demani i sense que sigui la seva funció principal????
Continuo veient la TV i veig el cas d'unes cases - Anglès (Girona)- a les quals els han robat la instal·lació elèctrica, les canonades de l'aigua, els radiadors i tot el parament que podria tenir algun valor. Què fan les Administracions? Potser estan massa ocupades en preocupar-se de gastar-se els diners en coses estèrils, inservibles, improductives i que no beneficien a ningú (bé, a algú sí que deuen beneficiar...).
Aquest camí, lent i inexorable, cap el desastre sembla no tenir retorn. Sembla que tot i tothom estigui preparat per arribar al final d'una època. Algú pot pensar que aquesta situació econòmica -que encara pot empitjorar encara molt més- agreujada per la mala gestió i l'endeutament de les Administracions Públiques després d'anys de malbaratar els recursos econòmics i humans en fer polítiques de pa sucat amb oli, pot durar gaire temps??? No, això no pot durar gaire temps. Cal que alguna cosa canviï, que la forma de governar, la forma d'educar, la forma de viure en societat canviï. 
Per cert, ara estic veient a la TV que per 600 € podeu vestir el vostre gos de nuvi o núvia. Potser la crisi encara no és suficientment aguda i algun anormal encara es pot gastar el que té i el que no té (segur que després dirà que li han de subvencionar alguna gilipollada) en vestir el seu gos?????? Ho sento, renego d'aquesta societat, d'aquests anormals, d'aquests vividors que després necessiten al "pare Estat" o a la "mare Administració" per treure'ls dels embolics en els que es fiquen. Com pot ser que una persona que es gasta 600 € per vestir el seu gos pugui dir que cobra poc a final de mes o que els llibres dels seus fills són cars o que la vida està molt cara???? Com s'atreveixen a insultar la intel·ligència d'aquesta manera????
Espero que això duri poc, molt poc... o la patacada serà espectacular!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada