diumenge, 13 de novembre del 2011

CONCLUSIONS VESPERTINES

Les darreres clarors del dia s'esvaeixen, mentre la puja continua regant els camps -ara una mica, ara amb més força- ja força humits de les darreres pluges. 
Res de nou, tot continua el seu curs i la tarda de diumenge -tediosa i lànguida- només es veu trencada pels comentaris que llegeixo i escric a la blogosfera. 
El títol tampoc fa massa honor a la realitat i, malgrat sigui el vespre, les conclusions no hi són. Potser la seva absència és el que ens esperona a continuar buscant-les. Potser demà es deixaran veure, o no. 
Avui queda poca cosa per fer: escoltar aquesta, aquesta o aquesta altra cançó de Maná, mentre intento recordar els darrers moments aprofitables -aquells dels que em podria sentir especialment cofoi- de la meva vida. Malauradament, només recordo bajanades -esperonades de forma interessada i  artificialment-, succedanis d'autèntics fets -per mi- meritoris que puguin donar un sentit a tot plegat. No... des de fa massa temps que ja res no té sentit, ja no hi ha res que aconsegueixi fer-me "trempar". Ara ja només passo els dies, mecànicament, amb l'únic dubte de si la bajanada de demà serà més o menys surrealista que la del dia anterior. 
Doncs bé, aquesta és la meva existència. Una vida que només té una taula de salvació: escriure sobre altres coses -algunes basades en un passat més excitant- que no sigui aquesta gris i frustrant languidesa vital. La resta? La resta és -com ja he dit moltes vegades- una negativitat constant que no pot portar a enlloc, només al buit més absolut. 

4 comentaris:

  1. Neeeeeeennn! patons? o no patons?
    Com pots escriure que res té sentit! Nosaltres som el sentit! no?

    1 abraçada.

    Filadora.

    ResponElimina
  2. Nosaltres sempre som el sentit!!!!
    Un pató molt fort!!!

    ResponElimina
  3. Ja té raó ja la Filadora!Com pots dir aquestes coses:P?
    Jo que li volia fer una pregunta al consultori, però veient el seu estat d'anim més val que ho deixi...
    Apa!mengi's un dolç i ja veurà com li pujaran els ànims.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  4. Hola Maria.
    Ja m'he menjat un dolç. Té raó! Tot té un significat diferent!.
    Si estimades amigues. Vosaltres sou el sentit.
    Per cert, estic desitjós de respondre la seva consulta.
    Un petó!

    ResponElimina