dimarts, 12 de juny del 2012

PASSANT L'ESTONA.

Hi ha dies -com avui- que conviden a no fer res. M'he llevat d'hora he anat a fer la passejada matutina i, quan he tornat, he decidit envernissar un banc que encara conservo del mobiliari original de la casa. Una mica de paper de vidre i una generosa capa de vernís han fet que tornés a reviscolar després de tants anys. Ara només cal esperar que s'eixugui i ja podré tornar-lo a posar al marge que hi ha al costat de casa, per observar aquell horitzó infinit que s'endevina al final del paisatge de postal, tot tenint la ment en blanc o pensant en coses -mínimament- interessants i intel·ligents.
D'aquesta manera, fins a mig matí ja he tingut distracció i, més tard, he comés el gran error de treure el cap -virtualment- per la Fireta (altrament dit Pessebre). Oh, quina animació, quin despropòsit constant!!!! Quina pena...!!! Sempre el mateix i de la mateixa manera!!! Quina falta d'imaginació!!! És similar a aquells que es limiten a fer el Missioner i aquí s'acaba el seu ventall de possibilitats!!!
Mentre passen les hores -tranquil·les i lànguides- només em queda esperar. Després de dinar -avui serà un autèntic festival!- em toca lectura (amb cop de cap inclòs, d'aquells que et quedes adormit amb el llibre obert sobre el pit), i una mica de no fer res (activitat magnífica i molt saludable). Al vespre ja veurem, ja decidiré si em lliuro en els braços de Morfeu o si, al contrari, m'estic escrivint fins la matinada. Per anar bé, hauria de tronar amb força. Aquí els trons se senten més forts i cauen més a la vora. Sentir-los mentre escriu, t'ajuda a "sentit l'escena". Ah, d'altra banda, a les 22.00 h. (8TV) fan "La profecia", pel·licula força aconsellable. 
Ho deixo, vaig a preparar les brases!
Després potser més, però encara no ho sé... tot depèn de com evolucioni tot plegat.

6 comentaris:

  1. M'has fet enveja sana, ara! Aquests dies són els millors, d'això se'n diu descansar de veritat. Espero que acabis de gaudir el dia tal com has planejat, i que caiguin llamps i trons que t'inspirin molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sílvia!
      Sí, noia...El descans, el no fer res, poder decidir el teu tempo, gaudir del silenci... Això és vida!
      Si vols, fes-me un correu i parlem (infernal.posesion@gmail.com).
      Petons

      Elimina
  2. Em sap greu no ser prou imaginativa, però ja se sap, tot va a gusts...dels consumidors, està clar!!
    Que la brusca no et trenqui els plans, seria molt penós!

    Molt bona tarda, amic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna, guapetona!
      Ho sento, no entenc el teu comentari.
      La brusca...? Què és la brusca?

      Uns bessets ignorants i desconcertats

      Elimina
  3. una brusca = un ruixat

    Bessets aclaridors

    ResponElimina
    Respostes
    1. Òndia, clar... Perdona però no hi havia caigut.
      Bé, sempre s'aprèn alguna cosa nova!
      Moltes gràcies guapetona!
      Bessets agraïts

      Elimina