diumenge, 18 de novembre del 2012

PASSEJADA SOTA LA PLUJA

A vegades, la sort ens ve de cara i ens permet fer allò que més ens agrada i en el moment que volem fer-ho. Tinc la mania de fer una passejada matinal -acabat de llevar, encara amb la son a sobre- per refrescar la ment i prendre notes de tot el que trobo a l'entorn per tal de traslladar-ho a la llibreta d'apunts, font de molts dels relats que he escrit.
Avui, la pluja m'ha concedit una semi-treva i gairebé he pogut fer tot el recorregut que tenia previst per la passejada matinal. Quan estava a punt de tornar, ha començat a ploure. Primer fort, amb ganes, i després amb la cadència pròpia de les gotes porugues que no s'atreveixen a caure, conscients que perdran la seva individualitat per acabar formant part d'algun corriol. Afortunadament, he trobat un lloc -unes roques que deixaven un forat lliure- per aguantar la pluja forta. La pluja fina mereix ser entomada amb l'esportivitat d'aquell que es veu -voluntàriament- sorprès per la natura. Mentre gaudia de la pluja fina, caminava pensant en com en són d'efímers els moments meravellosos. Demà s'acaba la vida a l'Oasi i tornaré a navegar en l'stultifera navis.
Avui tinc autèntica curiositat per saber quines bajanades són capaços de prometre els de la Casta al debat d'aquesta nit. Quina pena i quina vergonya aliena! Actualment, governa qui millor menteix. Com poden prometre allò que saben -suposo que són conscients de la situació econòmica (producte de la seva mala gestió)- que no podran complir?????  Ja s'ho fan, ja s'ho faran!!!!  La pena és tots patirem les conseqüències de la seva ineptitud.

2 comentaris:

  1. Un estómac molt gran cal tenir per empassar-se un debat a hores d'ara.

    Bona setmana, guapo!
    Bessets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, benvolguda Sa Lluna,
      No va ser un debat: allò va ser una paròdia dolenta de Gaby, Fofó I Miliki (al cel siguin tots tres).
      Uns bessets i una meravellosa setmana

      Elimina