dimarts, 29 de novembre del 2011

DOLORS

Sentir dolor és un fet que darrerament s'està convertint en habitual. Potser és culpa meva i només és una conseqüència més d'aquesta vida que porto. Sento dolor físic i també emocional. 
Al dolor físic ja m'hi estic acostumant i tinc força delimitats els motius: un refredat i mal de queixal. Del dolor emocional voldria desempallegar-me'n -de fet, jo permeto que existeixi- però em sap greu fer-ho. Masoca? No... O potser sí! No cal patir per allò o per aquells que no volen o no es mereixen el teu dolor. Malgrat això, sóc patidor de mena i em costa ser aliè i no patir pel que veig que no va bé. 
Aquests dies no estic per aguantar gaires burrades -normalment, tampoc- però sembla ser que un món sense burrades no donaria vida a aquells que en fan una professió. Què trist! I pensar que, per un moment, vaig pensar que encara quedava una guspira de dignitat en tot plegat! No, no en queda, ja no en queda ni rastre!
Ho deixo, començo a tancar temes i a deslliurar-me de tot allò que no és estrictament obligat. Tot plegat, ja no em proporciona cap satisfacció i només contribueix a augmentar el dolor mitjançant preocupacions que no són meves. Ja en tinc prou amb el meu de dolor i no em cal patir el dels altres. Que cadascú sigui feliç i que cadascú aguanti les seves frustracions. Que cadascú es busqui la vida i que cadascú s'obri camí sense esperar res més que allò que cal esperar!

6 comentaris:

  1. No perdis les esperances...penso que més enllà del que ens envolta encara queda una mica de dignitat. Per molt que tot sembli està podrit.

    ResponElimina
  2. Hola Maria, guapa!
    No sé què dir-te. Tot plegat és bastant patètic...
    Un petó!

    ResponElimina
  3. Sentir dolor no hauria de ser habitual per ningú. Cuida't nen, del refredat, del mal de queixal i de tots aquells que et fan patir.
    Preocupacions, les justes. Ni més ni menys. S'ha de viure. I viure preocupat no és viure. T'ho diu una ANGOIXA amb potes! :)

    Salutacions.

    Filadora.

    ResponElimina
  4. Hola Filadora, maca!
    El dolor, quan persisteix en el temps, arriba a fer-se "normal". Darrerament, quan no tinc una cosa, en tinc una altra.
    Preocupacions? Cada vegada menys, però no per convicció, per decepció!
    Un pató molt fort!

    ResponElimina
  5. RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

    F.

    ResponElimina
  6. RRRRRRRRRRRRRRR???????????????
    Què vol dir això???????
    Un pató F.

    ResponElimina