dissabte, 19 de juny del 2010

4000 !!!!

Sí, ja són 4000 visites. 4000 mirades a un bloc humil, sense cap altra pretensió que passar l'estona i fer provatures del que després es convertiran en relats (o microrelats, o hiperbreus). També és la vàlvula d'escapament per explicar quatre vivències personals, íntimes i surrealistes, incardinades en un món encara més surrealista.
Quan vaig decidir fer públics els meus escrits, les meves cuites i alegries, mai hauria pensat que podrien despertar la curiositat de tanta gent. Durant tot aquest temps he anat canviant de tarannà, de prioritats, de preferències, de sensacions... Només una cosa ha continuat impertorbable des del primer dia: les meves ganes d'acudir -quasi bé cada dia- a aquest escenari del món des del que he regurgitat tot allò que portava al pap. Algunes vegades he aconseguit fer algun escrit meritori, literàriament parlant -està malament que ho digui jo, ja ho sé- i d'altres només he aconseguit fer evidents a la resta de la humanitat els meus estats d'ànim.
En tot cas, continuaré donant-vos la vara -espero que durant molt de temps- des d'aquest bloc i -ara ja quasi bé ja el tinc acabat- des del nou bloc.
Moltes gràcies a tots!!!!!
Gràcies, gràcies a tots per llegir aquestes boutades -algunes sense cap sentit aparent-, que formen part del meu microcosmos. Agraeixo especialment tots els comentaris -agradables i desagradables- que fan viure aquest bloc i que donen una empremta única i especial a cadascun dels posts. L'estoneta que dedico cada dia a escriure i a contestar els comentaris és, sens dubte, la més plaent i satisfactòria. És aquesta estoneta la que em dóna forces per continuar endavant, per obviar tot allò que cal ser obviat per innecessari, prescindible i superflu. 
Aquestes són algunes de les satisfaccions terrenals que esdevendrien incompletes al paradís promès...  

4 comentaris:

  1. Felicitats Exorcista es prou bonic que puguis tu i nosaltres gaudir de aquest, el teu petit e infernal racó.

    ResponElimina
  2. Hola Joan,
    Si podem gaudir plegats d'un espai comú, crec que tots som afortunats.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. M'alegro moltíssim de les 4000 visites, però més encara pel què significa per tu.

    ResponElimina
  4. Hola Filadora,
    Jo me'n alegro per haver-me donat l'oportunitat de conèixer persones tan meravelloses com tu.
    Un petó.

    ResponElimina