dilluns, 27 de juny del 2011

665 I ALTRES OCURRÈNCIES

Primer escolteu -veieu, sentiu- aquesta meravella. Ara, sí? Doncs bé, avui faig el post 665, previ al 666 que volia que fos el darrer d'aquest bloc.
M'estic pensant què fer. Començar en un altre lloc, amb un altre nom? Continuar aquí? No ho sé... Em deixo aconsellar!!!
No us sembla una meravella aquest vídeo que us proposo avui? Reuneix tot allò que trobo fantàstic -el sacrifici, la lluita, el valor- i del que és orfe una gran part de la nostra societat. 
Avui, llegia un correu i estava veient que les mans que l'escrivien o que el cervell que l'inspirava eren diferent de qui el signava. M'he proposat desenvolupar un relat -o una sèrie d'ells- en el que el protagonista -Lo Baves- és un covard incapaç d'enfrontar-se -per indigne i arrossegat- a un dels altres protagonistes -L'Esclatabaves- de la història, per qui sent una por extraordinària. Un tercer personatge, per tal d'evitar el conflicte, consent en que utilitzi el seu nom per tal de dir el que ha de dir. L'Esclatabaves descobreix la conxorxa i comença a esbombar-ho, tot fent escarni de la petitesa moral i covardia de Lo Baves. Bé, només és un apunt. Tot depèn de com em trobi d'inspirat i de les ganes que en tingui.
De moment, reflexiono sobre la conveniència d'escriure el darrer post en aquest bloc.

3 comentaris:

  1. I què, ja t'has decidit?
    Hi haurà post 666 i ss.?
    Estic intrigada...
    :-)

    ResponElimina
  2. Però ens diràs on vas o ho deixaràs en l'anonimat?

    ResponElimina
  3. Hola Xicandana,
    de moment, avui en vull fer un d'especial. El 666 segur que hi serà, ja sigui de continuació o per acomiadar-me.
    Un petó

    Hola Maria,
    Encara he de decidir si ho faré en l'anonimat o us passaré la nova adreça als habituals d'aquest bloc.
    Un petó.

    ResponElimina