dijous, 31 de desembre del 2009

CANVIS, CANVIS, CANVIS... I RESUM.

"Una vez que alguien te ha caído mal, Exorcista, ¡que tengan cuidado! Te resulta difícil perdonar, especialmente si alguien te ha herido. Hoy alguien querrá hacer las paces contigo. Podría ser una ex-enamorada. O un socio que alguna vez hubiera sido injusto contigo. Tendrás la posibilidad de seguir hacia adelante con esta persona en una dirección más saludable, por lo tanto escoge tus palabras cuidadosamente." 

Aquest és el meu horòscop del dia. Direu que els horòscops no són fiables. Potser no, potser teniu raó, però jo sempre utilitzo un sistema infal·lible: llegeixo tres o quatre versions diferents i desprès faig una mitjana de les coses a favor i en contra. Realment tampoc hi faig massa cas, tot sigui dit, però sempre queda el recurs de viure la vida tal com ve i ja està. Prudència, em recomana prudència en les meves paraules. Sí, potser  a vegades hauria de ser més prudent, més hipòcrita, però no en sé..., ho sento. 
Hi ha una cosa clara i és que he de fer canvis en la meva vida. Canvis profunds, seriosos i que han d'afectar a la totalitat de la meva vida. He de començar a tancar segons quins aspectes d'una vegada i per sempre. No estic parlant del meu caràcter. Aquesta característica és molt difícil que canviï. Són molts anys de fer les coses d'una manera determinada -sempre amb la millor intenció- i ara només puc dissimular-ho, mai canviar-ho. Estic parlant de les formes de fer les coses, de com contrarestar d'una manera elegant els actes de subnormalitat profunda que suporto dia rere dia. Bé, ja m'ha tornar a sortir la vena sincera... Em refereixo a intentar no posar al meu proïsme en la difícil situació de reconèixer les seves limitacions (per dir-ho fi i correcte). Jo també tinc les meves mancances, evidentment!!! Però crec que mai estan motivades per la desídia, per la manca d'interès o per estar afectat pel Síndrome d'Estocolm.
En aquestes dates s'ha de fer una espècie de balanç de l'any. El meu és positiu amb ombres negatives. 
Positiu: els temes pendents evolucionen positivament i, si faig una comparativa amb l'any passat per aquestes dates, es pot detectar un canvi quantitatiu i qualitatiu prou important.  També ha estat un any en el que he pogut comprovar que hi ha coses que valoro molt i que no canvien amb el pas del temps. Uns quants dels que no em tenien una especial apreciació, s'han quedat pel camí. Aquest proper any -si Déu existeix- podria ser que algun més seguís aquest camí.
Negatiu: una situació familiar que em crema les entranyes i que ha estat provocada per circumstàncies externes que, quan arribi el moment, ja analitzaré.
Encaro aquest nou any amb força i confiança. Amb la força que em dóna la meva consciència i amb la confiança de veure'm recolzat pel meu entorn -cada vegada més ampli i consistent- i per les circumstàncies que es van produint i que cada vegada em són més favorables.
També encaro el futur amb la serenor d'haver-me fet impermeable a qualsevol circumstància desfavorable. Ja molt poques coses m'afecten i, d'aquestes, encara menys les prenc en consideració. Sóc com el lluitador que s'entrena pel gran combat, pel combat definitiu, amb un únic objectiu: acabar amb l'oponent(s) per sempre més. Ara només em queda esperar, esperar assegut. Esperar a que tot caigui pel seu propi pes. Llavors -si no hi ha cap circumstància que em faci canviar d'opinió (el penediment -juntament amb la veritat i el diàleg- és molt bona circumstància i hauria de ser la primera) serà el meu moment. Un moment del que espero gaudir en tota la seva extensió i intensitat, peti qui peti.
L'any s'acaba i no puc fer menys que agrair tots els suports de gent que m'ha acompanyat en aquesta travessa del desert. Gent que ho ha fet de tot cor i que ha significat molt en els moments durs i penosos. Voldria ressaltar el paper del Misionero, del Pacharan, del Cueta, del Franquie, del Lupus, del Tapes, del Ronin, de l'Avispado, del Guerri, del Huevo duro, a la doctora Trapella,...... i tots els altres (necessitaria vàries pàgines). També vull fer especial menció a la Nikita -que ara està per Mauritània- i a l'Araña (quantes nits meravelloses hem passat junts els tres!!!). Records també per a la Nú -que espero que gaudeixi de les seves mixis-, a la que li envio un petó d'aquells que ella sap. També vull mencionar a la "innombrable", que em va demanar que no poses el seu nom al meu bloc, però que vull que sàpiga que la recordo. També a una persona de la noblesa (em costa que ho és molt de noble) que està per Finlàndia -si m'ho permets, buscant el que no existeix-, a la que li tinc un afecte molt especial.
En definitiva, a tota la gent de bona voluntat...... Molt bon any 2010!!!!!!!!   

2 comentaris: