dimarts, 24 de novembre del 2009

SEXE, MENTIDES I CINTES DE VíDEO

En compliment del que us deia en el post d'ahir, avui he buscat el relat del "Puton Verbenero" que tenia a mig escriure. Desprès de buscar en mig de muntanyes de papers, entre piles de llibretes, entre multitud d'arxius informàtics i.... sí, l'he trobat!!!!  He trobat aquest be de Déu de relat interruptus que vull reprendre i acabar. Està en format manuscrit en una de les llibretes aquestes que sempre porto a sobre per a prendre notes. Primer havia fet un esquema general de la trama argumental, una descripció dels personatges i una mica de relat pròpiament dit. 
Ara m'espera una feinada important. Tinc temps, molt de temps i material, molt de material. Bàsicament, aquesta història gira al voltant d'una nimfòmana, mentidera compulsiva -interessadament-, que ha comès l'error de ser poc curosa i s'ha deixa't gravar en vídeo  i fer fotos junt amb els seus amants, sense que ho sabés. És una dona casada i ha de fer tot els possibles per tal de justificar la seva situació paranoica i estressant. Munta una història surrealista que la gent es creu en un principi, però que es va complicant amb el pas del temps quan es descobreixen les seves mentides -que ha basat en fets objectius i comprovables-, cada vegada més increïbles i adaptades a les noves situacions que se li plantegen. Viu una autèntica fugida endavant, un no mirar enrera.
Per acabar-ho d'enredar,  el temps va passant i cada vegada se li fa més difícil continuant mantenint aquesta impostura cada vegada més increïble. Els recolzaments que li queden -enganyats- ja comencen a sospitar de les seves mentides i ha d'anar inventant-se coses noves que substitueixin aquells elements de la seva història per tal de continuar fent bullir l'olla. També els seus amants comencen a sospitat que no eren els únics i esdevé una situació tragi-còmica prou interessant.
Potser hauré de modificar una mica la trama i actualitzar-la. El nom de la protagonista és Conxa (pel seu significat a l'Argentina), nom que li canviaré i el faré menys formal -accepto suggeriments- i senyorial. Estic inclús valorant la possibilitat que tingui un nom "oficial" i el que fa servir amb els seus amants. Tingueu en compte que un dels vicis que té és passar-se el dia parlant pel telèfon i necessita tenir un "nom de guerra" per tal de despistar a l'enemic.
També us agrairé que em doneu idees sobre el perfil dels seus amants. A mi m'agradaria que fossin molt diferents entre ells, per tal de tenir una tipologia més rica de personatges. La meva primera idea en aquest sentit era assignar-li quatre amants simultanis -un maduret, un cromanyó que es creu molt llest, un "peix bullit" però amb caràcters amanerats i un quart que encara he de definir però que podria treballar en el sector negocis-.
Bé, si voleu col·laborar amb aquesta nova història, podeu fer-ho mitjançant els comentaris o  del meu correu electrònic (infernal.posesion@gmail.com). En tot cas, jo aniré reescrivint aquest relat i ja penjaré al bloc les idees que em passin pel cap. Crec que serà força divertit.
Ah, per cert, el títol del post correspon a una pel·lícula de l'any 89, força bona, que tracta d'una relació totalment surrealista entre una dona mig boja i neurastènica i un home que és impotent. La resta no us l'explico. Si no heu vist aquesta pel·lícula, mireu-la i veureu que és impressionant, tant impressionant i còmica com la vida.
Ara ho deixo, demà pot ser un gran dia.... i passat, també!!!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada