diumenge, 31 de gener del 2010

CALBES IL·LUSTRES

Setmana dura i intensa -com m'agrada a mi- en la que he tornat a sentir-me viu. Per no tenir, no he tingut ni temps d'escriure un post. La propera setmana també serà intensa i entenc que algú pogués pensar que estic boig o que tinc una component de masoquisme prou significativa. No, no és això. Només es tracta de fer que la vida tingui algun sentit, algun al·licient, algun motiu per merèixer la pena ser viscuda. Viure estressat -sense caure en la hiperventilació, com alguns- és una de les coses que considero més plaents, més engrescadores.
Parlant d'estrès, aquesta setmana, dos amics -en Pachi i en Franquie (l'home quota)- m'han llançat un repte per tal que reformi una mica el personatge de la Coloma Ros i fer que pateixi una alopècia. Quan es vol canviar un personatge s'han de plantejar diverses qüestions:
1.- L'alopècia és conseqüència del record d'aquell mascle que la va cobrir i que ja no li fa cas?. Recordem que temps desprès de tant gloriós cobriment, encara no pot suportar que aquest mascle la miri ni li digui res. Es  veu que només sentir la seva veu o la seva mirada fa que el seu cos es torni boig de luxúria i comenci a mullar-se tota ella.
2.- Potser el motiu és que està prenent hormones per a fer-se un canvi de sexe? Tinguem en compte que sempre ha estat una pionera en fer coses i vol ser el primer transsexual de la Caixa Segura (ja sabeu que hi ha quotes per a tot i per a tothom).
3.- També podria ser que la seva parella hagi descobert que el sexe amb homes  li agrada més  i s'hagi replantejat si val la pena continuar amb una petarda com la Coloma Ros. Podria fer que li fos infidel i que li posés unes banyes considerables, que això fos públic i que aquest fos el motiu de la seva alopècia.
4.- Tenia l'esperança d'iniciar una relació amb la dona que li feia fel·lacions als ponys?
Quan ja tenim el motiu de l'alopècia, ens cal determinar quines en seran les conseqüències:
1.- Es posarà un barret amb fruites, com la Carmen Miranda?
2.- Es raparà el cabell al zero, com la tinent O'Neill?
3.- Deixarà que li vagin caient grapats de cabell i oferirà un aspecte de pel·lícula gore de tercera fila com si fos una seqüela de la magnífica "La nit dels morts vivents".
4.- Es llançarà als braços del mascle que la va cobrir, amb l'esperança que "l'injecti" fluids anti-caiguda?
5.- Es farà un trasplant capil·lar de l'abundant cabell -d'altres, més políticament correctes, en dirien "borrissol"- pel que li cobreix la resta del cos? 
Bé, accepto propostes. Quant més esbojarrades, millor. De moment, deixo la Coloma Ros tremolant de plaer i luxúria, pensant en aquell magnífic mascle que la va cobrir i que li va desquadrar tots els esquemes. A partir d'aquell dia, mai res va ser igual, mai més va gaudir tant, mai es van tornar a sentir aquells crits orgasmàtics amb tanta potència, mai més el seu cos va tremolar tant de desig i de plaer...Potser tot plegat es limita a això, a un desig insatisfet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada