dimecres, 13 de gener del 2010

TRUCADES FURTIVES

Avui faré un post breu. No tinc massa temps però vull que quedi constància d'aquest dia. Dia complet, dia Comansi -els més joves no sabreu ni què vull dir-, i avui ha sigut un dia complet. Només em queda una petita ombra -que ja aniré analitzant durant els propers dies- i la sensació de que res és el que sembla ni res sembla el que és.
Sé que res canviarà Això seria com demanar que les persones no fossin com són. Tampoc pretenc això. Només pretenc raonar el que em sembla raonable. Només vull que em diguin el que hi ha i que s'apartin. Hi ha una dita "Apártalos Señor que, si los aparto yo, serà peor". Tampoc exagerem, tampoc cal arribar a extrems irracionals, però si que cal que tothom assumeixi el que li pertoca sense esperar que ningú vagi corrents a fer el que no es fa per manca de voluntat o per mala organització. Qui crea un problema, l'ha de solucionar. Sempre ho he tingut molt clar.
Penso que hi ha coses que no canvien ni canviaran. Tant l'hi fa, això forma part del pack. Quan compres el pack, el compres sencer amb tot allò bo i dolent que conté. Seria molt fàcil només agafar allò que més ens plau en cada moment.
Demà tinc una segona part que no entenc, que serà reiterativa i que no sé de què ha de servir. Sé quina pot ser la conseqüència d'aquesta segona part, això sí. I només vull dir que no ho entenc, no hi veig cap utilitat. Tot està dit, entès i en marxa. Fer una segona part només pot portar una nova versió de la pel·lícula i un nou encabronament. Quina obsessió per anar marejant la perdiu, quan no és necessari!!! Quina obsessió per passar-nos la vida remenant la cua, quan hauríem d'estar treballant d'una manera eficaç i efectiva!!!
Bé, estaré a l'expectativa de quin canvi es produeix en una sola nit....Uff!!! En queden tantes de nits!!!!
PS: Les trucades furtives??? Un dia, quan vagi a dinar amb algú, ja li explicaré...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada