dilluns, 11 de gener del 2010

MODERACIÓ, MOLTA MODERACIÓ!

Avui no sabia si posar imatge o no en aquest post. De fet, no sabia si fer un post o no. Si voleu que us digui la veritat, no sabia si engegar l'ordinador. A la vida, hi ha coses que et produeixen una gran decepció. 
No parlaré de coses desagradables (o sí), només de canvis de rumb que mai poden portar a bon port. Quan algú demana alguna cosa a algú, desprès no pot obviar-lo i deixar-lo de banda (o si). Bé, de fet poder per poder, pot fer el que vulgui. El que no li ha d'estranyar és que aquesta persona es desentengui d'allò que estava disposat a fer d'una manera desinteressada (coses dels menysteniments). Recordeu aquell anunci que deia "Ell mai ho faria"? Doncs això...
Ara anem per temes importants, d'aquells que realment m'importen, que no demanen res i que només ofereixen petites però profundes satisfaccions. Ho sento, ho he tornat a fer!!! He tornat a començar una nova història. Dissabte em vaig sentir rejovenir i no sé per quin motiu he tornat a sentir el cuc d'experimentar noves sensacions. Feia temps que estava enclaustrat en diverses feines i ara -que sembla ser que ja no cal- penso que potser sí, que potser he de fer cas d'aquell consell que em va donar un amic fa temps i  he de començar a filar una mica més prim. És hora de deixar que, els que en saben, m'aconsellin i m'orientin sobre tot plegat.   És d'agrair que gent amb profunda experiència sobre temes concrets et digui com s'han de fer les coses. Mai m'atreviria a contradir la veu de l'experiència i només em queda tenir el privilegi de quedar bocabadat davant de la seva superior sapiència, seguint les seves instruccions d'una manera recta i precisa. En aquesta vida, tots hem de ser conscients de les pròpies limitacions i jo, pobre mortal amb limitacions infinites, estic condemnat a escoltar amb resignació (i futur plaer) la veu d'aquells que en fan divisa de l'ordre, l'organització, el mètode, l'eficàcia, l'eficiència i la responsabilitat.
Com gaudiré dels beneficis d'haver seguit els brillants consells i directrius del model entre els models! L'experiència viscuda al costat d'aquesta persona m'aconsella ser moderat, mirar, aprendre d'ell i, per sobre de tot, no molestar-lo amb la meva preocupació quan vegi que s'han de redreçar i redefinir els objectius i els mètodes. Com puc gosar dubtar de l'excel·lència dels seus mètodes, desprès del que he pogut veure i comprovar!!!
Gràcies Sebas, gràcies per la lliçó magistral del dissabte passat. Em dónes cinquanta voltes! Tu sí que ets un crack!!  Que n'és de gratificant fer feliç -encara que sigui breument- al proïsme!! 

2 comentaris:

  1. Si és que no hi ha res com donar i donar sense esperar que et fassin cas....ai em sembla que no era ben be així.

    ResponElimina
  2. Benvolguda Neths,
    era "... sense esperar res a canvi." Això no és ben cert. Només esperes una cosa: dignitat.
    En aquesta vida ja suposes que uns mouen la cua i els altres penquen. Això és un fet i així s'ha de considerar, però el que esperes és que, ja que penques, almenys que no et toquin allò que no sona.
    Una abraçada guapetona.

    ResponElimina