diumenge, 14 de febrer del 2010

DIA FRENÈTIC

Avui us penjo aquest acudit que m'ha tramés un amic meu -en Lupus- quan li vaig explicar el projecte de la Coloma Ros. No hi ha res com tenir gent que et fa somriure de tant en tant. Somriure de debò, vull dir, no aquest somriure que et surt quan saps que t'estan fent el llit.
Bé, comencem... Aquesta nit passada, sense dormir, ha sigut molt profitosa literàriament parlant. A primera hora del matí (08.00 h) he fet la passejada -a pas ràpid i amb esforç- per aquests freds paratges i desprès una dutxa amb aigua calenta (em sentia brut i he deixa't córrer abundantment l'aigua) per tal de treure'm la suor -amb la consegüent olor corporal- i escalfar-me el cos. Un esmorzar potent m'ha fet recuperar forces per escriure aquest post.
D'aquí uns moments, tancaré la paradeta i marxaré d'aquest refugi de pau i tranquil·litat. En un parell o tres d'hores ja estaré a casa i dinaré. Una potent migdiada -no haver dormit en tota la nit té aquestes coses- i una quedada amb les púber-lolites faran que aquest hagi estat un dia frenètic però fantàstic. Demà toca treballar i he d'encarar la setmana amb totes les necessitats cobertes. La pau espiritual ja l'he aconseguida durant aquest parell de dies a la muntanya (allò de l'estat Zen, ja sabeu). Avui toca aconseguir aquell punt de reafirmació de la capacitat de seducció. Cap problema, crec que encara el conservo.
M'encanta seguir aquestes rutines d'esforç i plaer. Divendres també vaig seguir aquell ritual mensual que s'ha convertit en part important de la meva vida: metge, banc i retorn a la muntanya. Aquestes petites coses em donen estabilitat en diversos aspectes: de salud, econòmic i espiritual.
Aquesta setmana he d'aconseguir un nou model de modem USB, aquest és antic i em deixa penjat cada dos per tres. Ja n'estic fart de connectar-me i desconnectar-me contínuament.
Us deixo, plego veles i desaparec. Al vespre, si em queden forces desprès de la sex-session amb les púber, ja us explicaré com ha anat tot plegat.
PS: Feliç dia de Sant Valentí a tothom. Em consta que a alguna se li acumularà la feina...

2 comentaris:

  1. Hey! Com estàs Exorcista?
    Bon dia de San Valentí, guapo. Quina enveja que em fan les teves amigues!
    Sí, avui se m'acumularà la feina. Tinc tants enamorats!!!
    O Potser no, potser només és sexe. Una cosa és segura: m'ho passo fenomenal!
    Espero que ens veiem aviat.
    Un petó molt fort.

    ResponElimina
  2. Hola Atrevida.
    Jo també espero que ens veiem aviat.
    De moment et conec pel darrera. Espero que pel davant també tinguis aquest "atractiu natural".
    Un petó i fins aviat.

    ResponElimina