divendres, 28 d’agost del 2009

S'ACABEN LES VACANCES!!!!

Sí, com heu sentit, ja s'acaben les vacances. A l'estiu tota cuca viu -no ho dic per la persona de la foto- però ara arriba el setembre, amb la tornada a l'activitat i serà el moment de començar a executar l'estratègia planejada durant aquest mes. Ara, les cuques, començaran a deixar de tenir ambient per a poder sobreviure. Ara ja no hi haurà excusa per a no afrontar tots els problemes que ells mateixos s'han creat.
El darrer dissabte -o era diumenge?- us feia una petita previsió d'aquesta setmana i us deia que podia ser molt engrescadora. Efectivament, ho ha sigut. Els dinars han estat uns bons festivals i el sopar-espectacle va fer honor al seu nom.
Aquesta propera setmana, encara un dia indeterminat, tinc un dinar al Paral·lel. Serà un dinar d'amics, on podran conèixer a una amiga meva i a uns altres amics -que avui han hagut de dinat sols (això m'ha dit en Tapes)- que, si bé no tenen els mateixos costums, els cauran molt simpàtics (o no). S'ha de començar bé el setembre i no hi ha millor manera de fer-ho que amb un dinar. La sobretaula uneix molt i serveix per a clarificar conceptes i emprendre nous projectes. De projectes en tinc molts que s'han de començar a materialitzar al setembre. S'han d'anar tancant temes i ara tindré l'oportunitat de tancar-ne un d'una manera que pot tenir efecte dominó.
També vull fer una especial menció a aquell amic que havia obert un bloc -tres posts i ja s'ha cansat- i que torna de vacances el proper dilluns. Mala cosa xaval! No saps el que t'espera! De moment, t'ofereixo la visió d'aquesta sílfide que ha estiuejat prop d'on eres tu. No la deus haver trobat, no? Espero que no. 
Parlant d'aquesta sílfide, ahir, en una cadena de TV -Intereconomía- deien que aquesta foto havia estat prohibida desprès d'haver estat autoritzada i que això suposa una censura a posteriori. No ho sé. El que va quedar clar és que la ver un fotògraf d'Europa Press a la costa tarragonina i que, una vegada ja havia estat publicada, van fer trucades des de Presidència per tal de prohibir-ne la seva publicació. Desconec si aquesta és la versió certa, el que sí que sé és que van dir que aquesta foto era una maniobra per tal de donar carn als taurons i, d'aquesta manera, desviar l'atenció de la crisi, del finançament, de l'atur, de la grip A, etc.
Home, si volen desviar l'atenció, valdria més que publiquessin les fotos de la ministra aquesta que és del sud -crec que de Cadis i que  es diu Bibiana (o Aido)- i que està força més potent que aquest secall arrugat (dit sia amb tot el meu respecte).
Ja posats a desviar l'atenció, millor un top-less que aquest espantós biquini -segur que deu ser de marca i pagat per tots nosaltres- i, ja posats a demanar, alguna escena picant entre diverses ministres. Ja que s'hi posen, que ho facin bé i que no es quedin a mitges. Unes escenes de sexe a la platja d'algun membre del govern -una bona idea seria un afer entre el Montilla i l'Iceta-, o algun escàndol de drogues també seria prou reeixit (en aquest darrer cas, també serviria per explicar el comportament habitual d'algun polític). 
Bé, senyors, ara ja acabo. He d'acabar de preparar un parell de temes que he deixat parats durant aquest mes i que ara he de reactivar de forma immediata. En tot cas, el meu condol  per a qui torni de vacances i la meva felicitació per a qui encara li quedin per gaudir una part d'aquestes (entre els que em trobo).


PS: Records a la Nikita, que també ha marxat de vacances. Nena, cuida't i cuida dels nostres interessos comuns. Ja saps: sempre t'he dit que tenies capacitat per a conjugar aquestes dues facetes. Un petó ben fort, guapetona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada