dimarts, 9 de juny del 2009

FOGOTS DE FINAL DE PRIMAVERA.

Ja s'acosta l'estiu, amb tota la calor, i n'hi ha que senten els fogots de final de primavera. Ahir, un amic em deia que havia tingut una "experiència religiosa" amb una noia bastant més gran que ell. Aquest episodi va tenir una avantatja i era deixar les coses clares a l'Elfo Oscuro. No ho va provocar ell, va ser ella qui, indignada, va legitimar les murmuracions. Vigila Pequeño Saltamontes, vigila. Mai les coses són el que semblen, ni semblen el que són. Sempre hi ha un rerefons de tot plegat.
Ahir, ja t'ho he explicat avui al matí, quan em vas trucar, estava treballant en coses domèstiques.... un, que és un manetes per les coses de casa. Ja saps el que sempre he dit: la que es casi amb mi s'emportarà un tresor.
Per la tarda em vas dir que tenies a tir una altra "experiència religiosa", però Pequeño Saltamontes encara has d'aprendre algunes coses que jo no et puc ensenyar. Les hauràs d'aprendre tu solet. Mai venguis la torda abans de cobrir-la. És una regla d'or. Ja t'ho vaig explicar l'altre dia, no has de beure gaire, has de mantenir el nivell però sense sobrepassar-lo. També és convenient fer veure que vas pitjor del que realment vas. La gent, quan et veuen alegre, t'expliquen coses que mai t'explicarien. Només es tracta que el teu oponent vagi pitjor que tu, encara que tu has de simular que estàs com ell, més que res per a mantenir aquella confiança que creen els efluvis etílics. Aquesta ha de ser la teva gran avantatja.
La segona "experiència religiosa" no va reeixir per manca del teu mestre Yoda, el de l'espassa de la llum. Vaja, el de los cinco, tu ja m'entens "No. No lo intentes. Hazlo, o no lo hagas, pero no lo intentes."
Mira Pequeño Saltamontes, la vida són quatre dies i ja n'hem passat tres i mig. Ara que ets jove, has de gaudir tot el que puguis, amb seny, això si. Els problemes sempre són relatius. Tots en tenim i la majoria són solucionables, només cal enfrontar-s'hi. Ara una mica de filosofia barata, que és la millor i més pràctica:

1.- Els problemes no els rodegis ni els saltis, enfronta-t'hi. Si no t'hi enfrontes, passat el temps, reapareixen.
2.- Quan passis pàgina sobre un tema, doblega la punta del full. Així en el futur podràs tornar a recordar aquell episodi.
3.- Compte a qui contestes els comentaris en un bloc. Passat el temps et diran que tens inspiració divina i sabies a qui et dirigies encara que signessin amb un pseudònim.
4.- Observa la vida en "posició d'helicòpter" tindràs una panoràmica completa, podràs veure quines aliances més estranyes es produeixen i podràs reaccionar a temps als possibles atacs de l'enemic.

Per avui prou. Són 120 € per la consulta. Demà més. Jo ara estic redefinint la tàctica per la nostra amiga Katia. Penso que és una inversió de futur.
Una abraçada amic. No t'angoixis, no val la pena i no en trauràs res de bo. Que la teva alegria sigui la seva tristor, que la teva fortalesa sigui la seva debilitat, que el teu optimisme sigui el seu pessimisme, que la teva esperança sigui la seva desil·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada