dijous, 8 d’abril del 2010

RECORDS I OBLITS

Dia de records i oblits. De l'estudi "sociològic i emocional" -d'allò de la reciprocitat- val més no parlar-ne. Hi veuria clar i, de moment, prefereixo els clarobscurs. 
Records: Molts, de molta gent i molt emotius. Avui ha sigut el dia de les trucades. Fins i tot de gent que em pensava que ja n'hi se'n recordaven que existia. Per sort, sí que se'n recorden i això m'ha demostrat, una vegada més, que existeix una diversitat d'actituds molt importat.
Oblits: Pocs però importants i més significatius del que caldria. Res més mai. Oblit, només això.
Aquesta tarda, després de dinar i una potent migdiada, em miro els comentaris i veig que hi ha dues persones -les puber- que no s'han oblidat de mi i que volen quedar per aquesta nit. Ahir ja m'ho havien insinuat, però em vaig fer el boig. Avui no faltaré, necessito veure-les i tornar a gaudir de la seva companyia. Ja fa dies que no ens veiem -el dilluns no va poder ser- i sempre va bé poder arribar al dia següent amb l'alegria d'haver compartit unes hores amb unes persones tan meravelloses.
Avui pot haver començat una nova època. Aquest dia pot marcar un punt d'inflexió en moltes coses. Podria ser que hagués començat una cosa nova, però ja veurem com evoluciona tot plegat. Podríem dir que ha posar els fonaments d'una cosa nova, d'una nova aventura.
Marxo, no vull fer esperar a qui mai em falla. Vull acabar de passar el dia d'una forma espatarrant, genial, fantàstica i en l'oblit. Després, si arribo d'hora a casa, ja us faré cinc cèntims de com ha anat tot -segur que bé, malgrat la meva avançada edat- i de com he posat la cirereta al pastís...

2 comentaris:

  1. Així que avui és el teu aniversari?Buah! no ho sabia...Moltes felicitats!I gaudeix de tot,amb moderació^-^.

    ResponElimina
  2. Bon dia Maria,
    Prova superada...
    Moltes gràcies i un petó.

    ResponElimina