divendres, 30 d’abril del 2010

CALENDARIS SEXIS

Avui, mig en broma -o potser no- he proposat la possibilitat de fer un calendari sexi amb la gent amb la que comparteixo moltes hores. Hi ha hagut un "jijijaja" generalitzat, però ningú s'hi ha negat en rodó. Ja veurem, potser sí que veurà la llum un calendari en el que obsequiem al personal amb el millor dels nostres cossos. 
No és qüestió de guanyar diners, ni de recolzar alguna causa noble i misericordiosa, només és qüestió de passar una estona agradable, fer-nos uns riures i tenir un record per a la posteritat. Que causaria impressió? Sens dubte! Que algú es recordaria de tots els meus parents vius i morts? També sense dubte! Ja ens ho pensarem. Ara ve l'estiu i tot cuca viu.
Veig que l'amic Ronin està a Londres i m'ha fet una visita al bloc des de la pèrfida Albion. No para de viatjar, de moure's pel món. Quina enveja!!!! Sana, això sí. Potser li diré que s'uneixi a la festa del calendari. 
Avui el post serà curt i testimonial. Estic esgotat -física i mentalment- i he de descansar. Aquesta setmana ha sigut una setmana d'anades i tornades, d'emocions i de sobre esforç continu. Gratificant, això també. No ho nego, m'ho he passat com un nen amb sabates noves.... i el que em queda encara per gaudir!!!
La propera setmana serà més formal, més transcendental. També tinc dentista i diversos compromisos ineludibles. Bé, ja n'aniré parlant a mida que les coses vagin passant. El cas és que estic en un bon moment. Treballo dur i moltes hores, però em torno a empipar per les coses i això és bon senyal. Quan jo m'empipo per una cosa, vol dir que m'interessa i que m'import molt el resultat final. Vol dir que no sóc indiferent a com evolucioni i finalitzi cada tema.
Ho deixo. Vaig a sopar i a (intentar) dormir. La resta serà demà, avui ja no tinc forces...

2 comentaris:

  1. M'agrada veure't així...

    ResponElimina
  2. Hola Maria
    Ara estic bé, tranquil (bé, és una manera de dir-ho). Aquesta setmana he gaudit molt.
    Un petó.

    ResponElimina