divendres, 24 de juliol del 2009

CARTA A UN AMIC (TU JA SAPS QUI ETS)

Benvolgut amic, no calia, de veritat. Tu saps que la nostra amistat està per sobre de totes aquestes coses. Ha estat una jornada intensa, divertida i m'ho he passat molt bé, però no calia...
Ja saps que sempre t'he tingut una gran estima -que espero que perduri al llarg dels anys- no pel que fas, només per com ets. Et vull dir que la vida continua, que has de començar a fer un pensament i que no vull que en facis una veritat del que jo avançava en un post. No vull que malmetis la teva vida -avui t'ho he dit i t'ho diré les vegades que calgui- fent coses per les que jo ja he passat i superat.
No és aquesta la solució, de veritat, no ho és. La solució és fer d'aquestes jornades una excepció, en les que es cremen totes les naus. No pot ser un costum ni un subterfugi per anar més enllà del que és raonable per la simple excusa d'estar cremat. Has de tenir molt clara quina és la línia del no retorn, la línia de l'abisme. És paradigmàtic que això ho digui algú que ha estat als dos costats de la línia però, precisament per això, perquè conec que hi ha a l'altre costat -del que em va costar molt retornar- no vull que tu hi vagis. Fes-me cas, amic, no vulguis ser el que més i millor ho fa. No val la pena... En aquesta vida, només mereix la pena ser com ets, sense voler ser una altra cosa, sense voler aparentar una altra cosa. Sigues com ets, com jo et conec, que així sí que vals la pena.
Amic, fes el que vulguis. Ja tens una edat i jo no sóc qui per dir-te el que has de fer. Jo només et puc aportar la meva experiència -bona i dolenta- per tal que tu no cometis els mateixos errors. Si tu acceptes els consells o no, és el teu problema, però crec que, almenys, hauries d'escoltar-los.
El dilluns pot ser un gran dia... tu ja saps per quin motiu. Ja et trucaré i t'explicaré com ha anat. Només pensa una cosa. Tot plegat només és una diversió... purament diversió, res més. Quan deixa de ser diversió, ja no val la pena...
Una abraçada, amic. Semper fidelis!!

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies pel comentari, amic meu. Ja saps que per mi representes moltes coses per mi, però sobretot m'has demostrat el que significa l'amistat.

    Una gran abraçada!

    ResponElimina
  2. L'amistat és una cosa compartida. No és possible sense el sentiment de dos o més.
    És així, no hi donis més voltes...
    Una abraçada
    PS: dilluns pot ser un gran dia..duduà, duduà...jejejeje.

    ResponElimina