divendres, 31 de juliol del 2009

MARXEU, MARXEU TOTS.

Ja heu marxat? Ja esteu contents? Doncs au, bon vent i barca nova... Treballar a l'agost és un dels millors plaers de la vida. Tothom ha marxat. Han passat de la massificació de la ciutat a la massificació de la majoria de destinacions turístiques. Vinga, prepareu-vos vilatans, que arriba el ramat.
Si treballes a l'agost pots seure al tren, tens taula als restaurants, els llocs de copes no estan massificats, el trànsit és perfecte i, en definitiva, gaudeixes de l'absència de gent. Sembla un paradís impossible.
Inconvenients: les Administracions aprofiten per fer obres, per tallar línies de tren i per fer totes aquelles actuacions -algunes necessàries i d'altres de cara a la galeria- que no es veuen capaços de fer durant l'any. És igual, els avantatges sempre superen els inconvenients.
D'altra banda, no fer les vacances a l'agost implica tenir un romanent de dies pel setembre o l'octubre, que el temps no és tant calorós, els preus més assequibles, no hi ha gent als llocs d'estiueig, t'atenen amb més amabilitat -aquella amabilitat que sempre tenen i que perden a l'agost, producte dels nervis de la massificació- i, per sobre de tot, et permets el luxe de deixar amb un pam de nas als qui tornen de vacances sabent que no descansaran fins l'any vinent.
Feu-me cas, el proper any, demaneu les vacances al setembre o l'octubre. Notareu la diferència a l'agost. Jo continuaré aquí, gaudint de la feina i martiritzant-vos amb un post diari (més o menys). Vosaltres, gaudiu de les vacances i penseu que aviat arriba el setembre...

2 comentaris:

  1. a més...si comptes el mes dels teus companys de feina i després li sumes el teu...et passes 2 mesos sense veure'ls!!

    quina forma de desconnectar eh??

    sóc del parer que, encara que no facis vacances, una part de tu está més relaxada...

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Ballarina. Són d'aquells petits plaers que venen per afegitó.
    També estàs més relaxat pel fet que totes les "ments pensants" han marxat i no hi ha ningú que es dediqui a buscar la quadratura del cercle. Normalment, els que ens quedem a treballar a l'agost pretenem fer la feina i que no ens empipin gaire. Tampoc ens dediquem a empipar als altres.
    Un petó.

    ResponElimina