divendres, 6 de juny del 2008

LA BARRAGANA DEL DIRECTOR (INTRODUCCIÓ)

La barragana del director...... us sembla bon títol?. Doncs aquest és el proper llibre que escriuré. Fa anys que vaig fer el propòsit de fer-ne un dedicat a les barraganes (si voleu més explicacions, mireu-vos un article en aquest sentit del 12 de gener de 2005). Els personatges..... ja estan creats i la trama argumental ja la tinc pràcticament definida. Voleu participar en la creació d'aquesta història?. Accepto suggeriments.....

Bàsicament, la història consta de tres línies argumentals (que no d'investigació.... com deia l'altre).

1.- El director d'una empresa dedicada a la seguretat (en direm Miquel Àngel) té una amant, físicament atractiva, moderneta, però d'encefalograma pla.... com toca a les amants: boniques, però tontes (en direm Concepció). La col·loca en un lloc de treball de responsabilitat i la fa servir per espiar el cap d'aquell departament (en direm Pere). Hi ha hagut canvis a l'equip directiu de l'organització i està obsessionat en posar en els llocs de confiança a persones amb menys coneixements que ell. D'aquesta manera no és nota la seva manca de preparació professional.

2.- En aquest lloc hi ha una persona amb el mateix nivell de responsabilitat que la barragana (en direm Pol) i que alhora és amic de'n Pere. El director i la seva barragana intentaran, de forma molt barroera.... tot sigui dit, fer mal en Pol per tal de desacreditar en Josep. Deixen passar un temps des del desembarcament de la barragana i creen les aliances necessàries per tal de portar a terme el seu pla.

3.- Hi ha una persona subordinada a en Pol (en direm Montse) que es deixa portar per la Concepció i, entre les dues executaran el pla per fer mal en Pol. Cal dir que la Montse té una necessitat imperiosa de follar-se tot el que respira (ara no me'n recordo de com es diu això... crec que és una malaltia. Ja me'n recordaré, ja!! Ah, si, si..... nimfomania). De fet, s'està follant a tres persones a la vegada, a part del marit i una de les seves obsessions més malaltisses és aprimar-se (aquest és el personatge "picant" del relat)

4.- La situació a l'empresa i les tensions creades amb els canvis de l'equip de direcció, combinat amb les tensions que hi ha amb el personal uniformat (vigilants de seguretat) de l'empresa, farà que es desencadeni una situació complicada i que li esclatarà a la cara al director i als seus aliats.

Bé senyores i senyors.... accepto suggeriments. Jo ja tinc una història feta al cap però vull que hi aporteu noves idees. Properament aniré afegint les vostres aportacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada