dimecres, 26 de setembre del 2012

CONTINUAR ENDAVANT

Aquests darrers dies m'he dedicat al bricolatge compulsiu, apressat per acabar una magna obra. Ara ja he aixecat el cap i m'he tornat a connectar amb el món real (aquest que ens toca patir cada dia). Manifestacions, declaracions fora de lloc, retrats surrealistes de la realitat -suposo que producte més del cor que del cap- i també la sensació de que no hi ha camí de retorn. Després de l'anunci d'eleccions anticipades -Artur I "El breu"- no sé si el que ho manega tot és l'esperança, la il·lusió... o la por! Potser que pugui ser la constatació de la manca de -la imperiosament necessària- llum al final del túnel. Francament, no ho sé... i això em fa neguitejar!
A vegades tinc la sensació de dir coses que no hauria de dir, però tinc el -gran, insalvable i refotut- defecte de dir les coses que -per amistat, fidelitat, etc...- considero que he de dir. Ho faig amb bona intenció i amb l'únic ànim de prevenir i posar en alerta. En ocasions, tinc la sensació d'haver fet més mal que bé i d'haver-me ficat on no em demanaven. Bé, suposo que la bona fe i la bona intenció són atenuants del meu greu delicte de sinceritat. Sí, ho reconec: la meva sinceritat és descarnada, sense vaselina i tal com raja (sinó no seria sinceritat, no?). Sóc així i no hi puc fer res més!
Acabo. Avui estic cansat -fa una estona he declarat inaugurat el meu pantà particular- i el meu contacte amb la realitat, que m'ha estat aliena durant aquests dies, ha sigut massa traumàtic. Hauré d'assimilar-ho amb calma i paciència. Ara he de canviar de xip. Les properes setmanes també seran intenses i potents. Seran com el tall de la navalla: subtil però perillós.
En tot cas, continuarem endavant... fins el final!
Mentrestant, us deixo això (a mi m'agrada!)

6 comentaris:

  1. Gràcies pel regalet, interessant!

    Et desitjo un bon descans.
    Uns bessets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapetona!!!!!
      De res, a disposar!!
      Bessets descansats.

      Elimina
  2. "...la meva sinceritat és descarnada, sense vaselina i tal com raja (sinó no seria sinceritat, no?). Sóc així i no hi puc fer res més!" (L'EXORCISTA)

    Tu creus que la vaselina serveix per anestesiar?
    Jo de cap manera! Potser precisa la consideració i el valor, sobretot per fer segons què és necessària.

    Fer segons què sense vaselina, limita.
    Et giris com es giris, sempre toparàs amb un mur.

    No és tant l'atre/a com tu mateix.

    I, això no vol dir que s'hagi d'emprar, sempre i per tot la vaselina.

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Onze,
      La vaselina serveix per edulcorar-ho tot una mica. Per dir i no dir, per intentar quedar bé en situacions impossibles...
      En altres situacions és un bon complement, aquí estic amb tu.
      Petons.

      Elimina
  3. Referent a la cançó, dir-te que feia força temps que no l'escoltava...
    M'ho he passat bé.

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Onze,
      si t'ho has passat bé... doncs ja està bé, no?
      Petons

      Elimina