dissabte, 22 de setembre del 2012

RESPOSTA AJORNADA

Primer de tot, vull donar fe de vida. Potser algú podia pensar que m'havia passat quelcom dolent o que m'impedís continuar escrivint. No, no patiu. Estic bé... però molt atrafegat! Diverses tasques domèstiques i compromisos adquirits m'han privat d'escriure amb l'assiduïtat que m'és pròpia.
Tinc la sensació de córrer una cursa contra el temps. Sembla com si volgués deixar les coses lligades abans d'una data concreta i poder tenir les mans lliures per poder representar el darrer acte de l'òpera bufa que és la vida amb tota la tragicomèdia que mereix l'ocasió. 
Des del meu darrer post han passat moltes coses en la nostra societat. S'acosten temps convulsos però interessants. La capacitat humana per no veure-hi, no escoltar i no parlar, cada vegada és més accentuada. Potser serà això el que ens portarà a mal port...
Durant aquest temps, també he passat pel meu oasi. Una setmana genial! Tan genial que no vaig escriure ni un sol post. Grans passejades i desprendre'm de tot allò que ja no ha de formar part del meu equipatge vital han ocupat el meu temps aquests dies. Escriure noves coses, amb nous temes, nous personatges i nous objectius, ha contribuït a recol·locar una mica el meu imaginari. 
De moment, ho deixo. Segurament, aviat podré reprendre la meva activitat blocaire amb l'assiduïtat normal. Avui recomano una pel·lícula surrealista i genial: Amanece que no es poco (TVE-1 a les 23.00 h)

PS. Si he arribat a una conclusió, que es pot elevar a la categoria de veritat (gairebé) absoluta, és que les millors respostes (les més elaborades, agudes i demolidores) no sempre són les immediates. Saber covar la reacció n'accentua els seus efectes.

2 comentaris:

  1. Ben retrobat exorcista!
    M'alegro de que tornis a l'activitat blocaire, tot i que també m'alegro de que substitueixis el teclat per l'oasi. Sigui el que sigui recorda fer sempre el que més et vingui de gust.
    Fins aviat.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ona,
      Ho intento, malgrat moltes vegades van abans les obligacions que la devoció.
      Petons!

      Elimina