divendres, 18 de febrer del 2011

6000! I ALTRES COSES.

Sí, ahir,una amiga meva va ser la visitant 6000 d'aquest engendre patètic i lamentable -com el seu autor- però que té una cosa en comú amb ell: és com és i no d'una altra manera.
No hi ha mitges tintes ni subterfugis. No hi ha sortides de kumbayà vingut a més.He posat una imatge típica d'aquests éssers que són objecte del meu odi -és una manera de dir-ho- més profund per celebrar tan magne esdeveniment.
La vida? La vida continua igual. Bé, igual no. Mica en mica, es va veient el llautó de cadascú i quines són les virtuts i defectes que ens adornen. No, amics, no són tot flors i violes, oi? Només els el principi; que ningú es posi nerviós! Encara queda molta fatiga de combat per aguantar, molta guerra psicològica. Ara només hem començat a mesurar les forces de cadascú... i ja han aflorat els nervis histèrics! Temps, tot és qüestió de temps!
Cada dia visc més relaxat, sabedor que seran els errors -greus- aliens els que em permetran fer evident allò que sempre havia dit i que semblava que era una simple retòrica. No hi ha res més impressionant i plaent que veure com un enemic es penja amb la seva pròpia corda!!! 
Avui desaparec un parell de dies. A darrera hora d'aquest matí ja he fet el que tenia que fer i fins dilluns no tinc cap altre compromís que ser feliç i estar relaxat. Dilluns m'espera el pinyoleg per fer-me una carnisseria a la boca, però això serà dilluns. Ara només cal pensar en el proper moviment...

3 comentaris: