dissabte, 21 d’abril del 2012

MOLTES (POQUES) GANES

Avui, acabat d'aixecar del llit i amb unes incomprensibles ganes de fer coses, semblava que m'havia de menjar el món. Vana il·lusió i miratge d'una activitat que no serà. Entre aquesta munió de coses hi havia escriure un article -una espècie d'editorial- d'una revista d'àmbit comarcal. A mida que he llegit el diari, pres el cafè i he deixat caure l'aigua sota la dutxa, m'he anat desinflant i he canviat d'objectius.
Finalment, he decidit fer el desplegament de tota la impedimenta jardinera d'estiu: taula, cadires i la mega-gandula de sota la prunera. Tinc el pressentiment que l'estiu està pròxim i no vull estar desprevingut. Quan arribi, vull tenir tot l'equipament preparat per rebolcar-me compulsiva i mandrosament sobre aquella gandula que vaig comprar l'any passat i a la que només li falta parlar. 
Sincerament: avui ja no tinc ganes de fer res més! Només aspiro a una estona de solet, un dinar senzill però superb -avui paella- i una migdiada d'aquelles de baba caient per la comissura dels llavis, acompanyada de respiracions profundíssimes i, fins i tot, somnis inconfessables.
Per ser feliç tampoc calen tantes coses i tampoc cal que siguin complicades o sofisticades: només cal que vinguin de gust i que siguin realitzables. Només això!
Ho deixo. Vaig a fer un petit vermut, previ a la paella. Res de l'altre món: un got de Martini extra dry, quatre olives, quatre patates, uns taquets de pernil... Bé, una mica de cada, que en la varietat està el gust!
Mentre em repenso l'encàrrec que tinc pendent d'escriure -entre glop i glop al Martini- us deixo un regalet -res complicat- per tal que feu gana per dinar. Vinga, aquí un altre, que ja vindran els temps de fred i escassedat. De moment, que no falti de res, que les lletres de les cançons valen la pena!!!!

6 comentaris:

  1. És cert, per ser feliç no calen tantes coses. Avui m'ha fet feliç anar a la presentació del llibre '365 contes' al poble on visc, i el bon dinar que m'estic preparant.

    Per cert, avui no puc gaudir dels teus regalets. Tinc un problema amb El Ultimo de la Fila. Em surt una mena d'urticària sospitosa.

    Abraçada i bona migdiada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ariadna,
      Ja vaig llegir que avui presentaven aquest llibre al teu poble (com se'ns omple la boca amb "poble" a aquells que n'estem orgullosos de ser-ne i viure-hi). Espero que el dinar hagi anat de gust i que n'hagis gaudit!
      Sento molt això de la teva urticària. Ho tindré en compte per posteriors regals.
      Un petó molt fort!

      Elimina
  2. Ei exorcista...m'has llegit el pensament de bon dematí, jo també oloro a estiu, i he pensat preparar el mobiliari de terrassa i pendre el sol.
    Al final he substituït la "puesta a punto" per exercici, i després el sol, una dutxa i ara estic dinant. El vermut el deixo per la nit :)
    Gràcies pels regalets.
    Bon finde!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ona!
      Sí, oi? Sembla que alguna cosa ens digui que ja està a punt d'arribar i que comencem a espavilar-nos.
      Ara ja et venen ganes de començar a fer tot allò que a l'hivern és impensable.
      Vermut a la nit? Jejejejeje... No faré cap comentari!
      Petons!

      Elimina
  3. Avui no m'hi sento molt, tot i haver menjat paella negra, que és la que m'agrada més. Abans, un dit de martini amb chifón i unes olives; per acabar amb un tros de pastís i un tallat ... però el meu despertar ha estat trist, d'aquells en què la ploranera apareix i no saps com parar ...
    Ara, crec que el millor serà una bona pel · li, d'aquelles que et deixen grogui unes quantes hores i després ... vés a saber!
    Inevitablement, en escoltar els teus regals, he recordat aquesta i aquí te la deixo ...

    http://www.youtube.com/watch?v=YRNUI-ECFQs

    Una aferrada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bo el video!
      Sempre he tingut una especial debilitat per l'Último de la Fila i, després, pel Manolo García. No sé, a qui li agrada, li a agrada molt i a qui no li agrada, no li agrada gens!
      Espero que m'expliquis el perquè de la teva plorera (per un altre mitjà, si vols).
      Un besset per cada llàgrima!

      Elimina