dilluns, 31 de desembre del 2012

COMPTE ENRERE

El dia d'avui és un immens i frenètic compte enrere contra nosaltres mateixos. Sembla que cada dia 1 de gener el món es reinventi -quina gran falsedat!- i que, tots i cadascun de nosaltres, tinguem la necessitat imperiosa de modificar alguna cosa dels hàbits que han dirigit la nostra vida, amb més o menys èxit. Potser no podem fer aquests canvis el dia 17 d'agost (per dir alguna data)? Si una cosa funciona, és necessari fer algun canvi? Potser faig aquesta pregunta des de la posició del que veu -i n'està fins els ous de veure-ho- com es dilapiden recursos fent canvis innecessaris que obeeixen més a la capritxosa voluntat que no pas a la necessitat.
Poca cosa queda d'aquest any. Per mi, des de fa un parell d'anys, el dia de Cap d'any ha adquirit una nova significació i no constitueix motiu de festa. Francament, aquest dia no té res de feliç i tampoc motiva cap canvi. Els canvis ja els tenia decidits de fa temps i són conseqüència d'una necessitat: conservar una quota mínima de dignitat.
Acabo de rebre un correu d'una amiga de la blogosfera. Dues frases -potser tres- que han aconseguit fer-me somriure i ser capaç de retrobar-me amb la condició humana. També m'ha servit per recordar a una altra amiga de la blogosfera de la que no fa temps que no en sé res. Bona oportunitat per fer-li un correu i recordar-li que hi ha algú. 
Bé, acabo aquí. Aquest any -si no passa res extraordinari- ja està tot dit. Potser caldria haver dit més coses, però tampoc serviria de res i ara ja és hora dels fets... i no per començar demà l'any.
Bon Any nou, per aquells que creuen que el canvi d'any implica algun tipus de millora efectiva -i afectiva- d'alguna cosa!!!
Avui deixo penjat un regalet... Com m'agrada aquesta gent!

2 comentaris:

  1. Un niuet (ocellet) em va dir que havies passat per casa meva, va ser un regal per a mi, i ara -mentre estic escoltant el teu regal d'avui- vull fer un brindis per a tu, que demà sigui el principi d'un altre dia en què segueixis gaudint dels petits detalls, de tots aquells que et facin feliç.

    Aferradetes, somriures i bessets per tots els dies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna, guapetona!
      Sempre és un plaer passar per casa teva. Jo brindo per tu i per la teva manera de ser i fer.
      Que 2013 sigui aquell temps esperat i que el gaudeixis de la millor manera possible.
      Bessets suaus i tendres, premonitoris d'un anys ple de felicitat!

      Elimina