diumenge, 16 de desembre del 2012

EL DIA DE LA FI DEL MÓN

Ara que han estat donant la vara amb la fi del món, prevista pel proper divendres 21 de desembre, la paranoia comença a minvar i sembla ser que només serà -si així s'encarta- la fi d'algun submón (amb anormal inclòs/a), però no com a conseqüència d'aquesta profecia dels maies. Quines ganes tinc que arribi -i passi- el dia 21!!!!!!!
Jo no sé si el món tardarà gaire a acabar-se espontàniament o serà allò de "entre tots el mataren i ell sol es morí", però el que està clar és que molt de temps no pot durar. L'espècie humana ha entrat en un declivi cognitiu que l'empeny a adoptar decisions totalment surrealistes. Fins i tot ha canviat la manera de decidir: abans, es reunia informació, es consultava a qui en sabia i, finalment, s'adoptava la decisió. Ara, s'adopta la decisió i després es va modificant -a salt de mata, amb total desconcert i desordre, donant un lamentable espectacle-, a mida que es demostra que ha estat adoptada en base a una absència total de consciència -inconsciència- dels possibles efectes col·laterals. Sembla con si alguns humans estiguessin immersos en una cursa frenètica per demostrar i fer exhibició pública de la indigència intel·lectual amb la qual han estat beneïts.
Confiança en l'ésser humà? Molt poca!! No serà el món qui s'autodestrueixi, serà l'ésser humà qui ho faci. Aquesta és una especialitat dels humans: fer malbé -gratuïtament i de forma suïcida- allò que els reporta satisfacció i vida. Una pena...

2 comentaris:

  1. Saps que jo em vaig avançar als maies i el meu "fi del món" em va arribar fa...més de dos anys!
    I aquí em tens...en un planeta nou, construint de nou i no una altre vegada.
    Per tant el 22, qui així ho decideixi, continuarà vivint com vulgui.
    Una abraçada ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ona, guapa!
      Magnífic! El millor d'alguns finals és que impliquen inicis meravellosos.
      Un petonàs molt fort!

      Elimina