diumenge, 14 d’abril del 2013

GANDULA I VERMUT

Avui -de forma temerària i sense cap remordiment- he inaugurat la temporada de gandula i vermut (bé, per les tardes tinc el cor dividit entre caipirinhes i mojitos). Tot plegat, què més es pot demanar? 
Ara que tot sembla abocat al desastre final -no parlo personalment- no hi pot haver millor posició per esperar el daltabaix que semi-tombat, prenent el solet -amb precaució, això sí- i amb un got a la mà. En aquests propers dies, potser -segurament- algú esperarà que jo ratifiqui -validi, doni fe, certifiqui... faci veure garses per perdius!- la quadratura del cercle. Francament, ja no estic per la labor de llepar la mà que intenta bufetejar-me i ofendre'm cada vegada que li ve de gust o li convé (oi que queda força literari i cavalleresc? Bé, una cosa semblant).
Escolto Pavarotti i la Callas, aquí a la gandula, mentre contesto correus d'aniversari i observo la prunera, que encara ofereix aquesta visió d'estar parcialment coberta de flors i també de prunes minúscules. Em poso en la pell del personatge i tinc clar què faria jo en el seu lloc. Per sort, jo no sóc el personatge ni m'he d'enfrontar a aquest tipus de decisions. Apunto un parell d'idees en una llibreta. Les rescataré d'aquí un temps, per acabar qualsevol relat inversemblant que es resisteixi a un final més o menys reeixit.
Penso en la darrera història -encara inconclusa i inacabada- i se m'escapa un somriure: m'imagino un dels personatges secundaris -cosí-germà del Ieti i amb arrels familiars a Puerto Urraco. Primitiu, com el va qualificar un amic meu- arrancant-los el cap als dos protagonistes. Potser és una trama una mica agosarada, un xic inusual, però no descartable (bé... fins i tot molt probable!). I un scrache als dos protagonistes, de la forma més inesperada i compromesa? Això sí que seria impressionant!!! Ara sembla que tinc especial debilitat per les històries amb contingut més o menys gore. Potser m'estic tornant massa recargolat.
Decidit: avui, primer mojito de la temporada! Un o altre enterrarà a l'últim i no vull ser jo qui ho faci! S'aproximen dies interessants i cal estar preparat per tot... fins i tot pels cosins-germans del Ieti!!!!
Mentre em preparo el meu reconstituent, poso una mica de Mike Oldfield i em deixo anar... amb l'himne d'aquest bloc!!!

7 comentaris:


  1. Hola:http://1.bp.blogspot.com/_l3drt5pB49Q/SHS1gSlRcOI/AAAAAAAACIw/KVPplfof9WU/s400/KarenToupee1.jpg


    Tinc la sensació que amb tu es pot impartir coneixements de mètodes agrícoles, fusteria, gestió de recursos, dietètica, atenció als infants, alfabetització...

    M'equivoco?

    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola:

      http://cuteoverload.files.wordpress.com/2010/04/picture-14-copy.jpg?w=560&h=374


      Dius Gandula i vermut? Prefereixo el pont de fusta i l'estrella de mar...

      Muà!

      Onze de setembre.
      INDEPENDÈNCIA!

      Elimina
  2. Hola:

    http://double-tt-horses.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/mp9.jpg


    Caipirinhes i mojitos, dius? Bah! És preferible practicar les virtuts perdudes fins a la fi del món: força aèrea i supernova!


    Onze de setembre.
    INDEPENDÈNCIA!

    ResponElimina
  3. Aniversari?? Doncs PER MOLTS D'ANYS!! si convenen.

    Una ullada als teus darrers apunts i a seguir lluitant per un troç de pa...jejje

    Aferradetes ben fortes, tot i que fa una tarda asfixiant!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa lluna, guapa!
      Era l'aniversari d'una relació epistolar amb una amiga. Que una correspondència espontània duri tant de temps, vol dir que tots dos hi estem a gust i això sempre és important!
      Aferradetes i bessets. Aquí fa caloret.

      Elimina
    2. He ficat la pota!! Sorry!!

      Si que és important una "relació" així, i si dura tants anys (bé no sé quans, estava pensant amb una altra que també està d'aniversari) és perquè és bona...ho sé de bona tinta! :)

      Més bessets i molt bona nit!!

      Elimina
    3. Hola Sa Lluna,
      No et preocupis.
      Sí, aquestes relacions són molt gratificants i reconforten l'esperit.
      Bessets i bon vespre!

      Elimina