divendres, 3 d’abril del 2009

RESPOSTA DE L'EXORCISTA A ESCAMOT MODEQUÀ

Benvolgut Escamot modequà (o modequas),
mira, en primer lloc, en Pol és un simple personatge i tu crec que et dirigeixes a l'Exorcista (autor del bloc). En segon lloc, et trobava a faltar. Ja feia dies que no feies cap comentari i valoro la teva opinió. De fet, pot ser la que em decideixi a emprendre un camí o un altre.
El futur d'en Pol ja el tinc perfilat des de fa temps (si em coneixes, que crec que si, ja saps que jo, i perdona l'expressió, no vaig a pixar si no ho he planificat abans). Actualment, en Pol, sap a quina hora van a pixar els seus adversaris, amb quina mà se l'aguanten i quantes vegades se l'espolsen (és una manera de dir-ho). Només em cal l'opinió d'una persona per acabar de definir quin camí emprèn. No tinc cap preferència per un o altre camí. En ambdós casos, en Pol no perd. Només canvia el futur dels seus contrincants o adversaris. Només cal saber quina actitud adopten els seus adversaris davant les noves situacions. Només em cal saber quin camí emprenen els seus adversaris, però el moviment es demostra caminant i, ara, la pilota està al seu terrat.
Si et refereixes a la meva situació personal, em penso que ja ho explico suficientment al darrer article. Ja dic per quins motius faig un parèntesi (cansament, problemes familiars, etc.) Mira, jo mai he tingut por ni a res ni a ningú (et recomano que llegeixis l'article "Por a morir"). Només tinc un petit defecte.... sempre dono segones oportunitats. No m'agrada que persones alienes a tot plegat pateixin gratuïtament. Penso que fer mal de forma gratuïta no és rendible i no porta enlloc. D'altra banda, no crec que aquest sigui el moment de tenir por. Aquest és el moment de fer servir la racionalitat.
No penso caure en els mateixos errors que els adversaris d'en Pol. La vida real és més complicada que la ficció (sembla mentida, però és així). Només hi ha una petita diferència: el "tempo"i el desenllaç d'un relat els marca l'autor i el "tempo" i el desenllaç de la vida real no el marca ningú, depèn de quines cartes té cadascú. La paciència, el saber esperar és una virtut que tinc (com molts, molts, molts defectes. Si ets qui em penso, què t'he d'explicar!!!).
Mira, la vida és llarga i pot ser dolça o amarga.... nosaltres ho decidim. Jo he viscut tots els moments i estic preparat per viure'ls (jo sempre tindré l'avantatja de no tenir que donar explicacions a ningú). Crec haver demostrat durant el darrer any que puc aguantar molta, però molta, pressió. La pressió, la por i aquestes coses mai m'han fet canviar d'opinió. Només la meva pròpia voluntat és la que em fa moure. La meva voluntat només té un límit: el respecte i no fer mal al proïsme (aquesta és la gran diferència, junt amb tenir la consciència molt tranquil·la). En aquest cas, només una persona em pot fer canviar d'opinió.
En tot cas, espero que et posis en contacte amb mi per fer un 18 (personalment, m'agraden més els 44 i els 69). Penso que el dimarts dia 7 seria un bon dia. Si tens algun tipus de recança, em truques des d'una cabina telefònica o em fas un correu des d'un compte de correu que pots crear nou. Si ens veiem, ja t'explicaré quina és la meva intenció i veuràs que els meus motius són força racionals. De fet, si ets qui em penso, et deixaré que m'ajudis a escriure la darrera part de "El retrobament".

Espero notícies teves (fliparàs molt.... hi ha coses que n'hi te les imagines).

6 comentaris:

  1. Company Pol,

    M'incorporo tard al teu blog, després que conegués la seva existència pel boca-orella. Només una cosa: aquells que hem viscut la teva situació de lluny (però hem sentit i vist moltes coses a Les Corts)creiem que les coses canviaran. El que Ja no Hi És tenia una animadversió contra tu descomunal, ratllant la paranoia. La víctima que tothom coneix i ha patit abans a Pujades és una autèntica Lagarta. Però ja li coneixem la ploma i sabem que no és or tot el que brilla, encara que tu tampoc ets un angelet.

    Endavant company, espero que tot et vagi bé

    ResponElimina
  2. Crec que és una bona idea prendre un respir al tema. Tot caurà pel seu propi pes un cop desaparegut el gran clown. La barragana i l'altra furcia quedaran desprotegides,jajajajaja. Crema-ho tot, company, a la merda l'honor, treu les vergonyes d'aquests malparits

    ResponElimina
  3. Bona nit Pol,

    A mi no m’enganyes Pol, jo se qui és el veritable personatge de l’obra i fins i tot m’atreviria a dir-te més d’un dels altres,et posaré varis exemples:
    La barragana és com un negoci administratiu d’una regió de Catalunya; En pacharan és típic de Navarra i es troba en un lloc elevat al servei de tota una Regió.
    Pol, no tinc cap intenció de molestar-te però penso que estaves fent una gran tasca amb el teu bloc i no se perquè no vols seguir fent-la, no crec que per problemes familiars ( lamento molt la situació del teu Pare), t’aturis a seguir. Ara, llegeix amb atenció, i dic ara, és el moment per rebentar-los a tots aquests fills/es de puta i no tenir cap tipus de compassió per ells (recorda el gos). Estem amb tu fins el final.

    ResponElimina
  4. Benvolgut Exorcista,
    Ja t'he fet algun comentari al teu bloc i crec que la teva situació és escandalosa. Aquesta noia està com un llum i té una fixació malaltissa per fer-s'ho amb el primer que li ve bé. Jo estaria tranquil. Desprès d'aquest temps molts ja li hem vist el llautó i sabem que és una gran comèdia per tal de fer-te mal i tapar-se ella les vergonyes.
    No defalleixis amic.

    ResponElimina
  5. Com a dona em sento avergonyida del comportament d'aquesta dona. Crec que hauries d'emprendre algun tipus d'acció legal en contra d'ella. Amb aquestes mentides fa mal a les dones que realment pateixen situacions desagradables.
    No es pot consentir que una dona, pel fet de ser-ho, pugui aprofitar-se de la situació per fer mal a una altra persona.
    Endavant Exorcista, tu ets un bon tio que ha tingut la mala sort de topar amb una mentidera aprofitada.

    ResponElimina
  6. Hola compañero,
    tu piensa que con lo que tienes (te lo pasamos nosotros), puedes poner la cara roja a más de uno y de una. Tendran que dar muchas explicaciones esta banda de ineptos. No saben ni mentir o no saben con qué cuentas. Ya llegará tu momento. Aprovecha tus cartas, son ganadoras.
    Un fuerte abrazo de tus compis.

    ResponElimina