dimarts, 5 de març del 2013

MISSATGES SENSE ANESTÈSIA

Primer de tot, vull demanar disculpes per incloure una imatge que podria semblar grollera. No és la meva intenció que ningú se senti ofès, però vull intentar arrencar un somriure a una lectora del bloc... que em penso que -pel correu que m'ha enviat- necessita somriure.
Avui ha sigut dia de pinyoleg i el patiment força agut. Suposo que és una manera de pagar els deutes divins contrets en altres vides (o potser en aquesta mateixa, ves a saber!). El major patiment és la manca absoluta de puntualitat. No entenc per quin motiu donen cites prèvies: al final, sempre entres a box mitja hora tard (com a mínim). El cas és que el maestro ha fet una bona feia i ha alleugerit un dolor que em barrinava des de feia dies.
Missatges... Sí, missatges, correus, comunicacions... Tots ells diferents i amb el seu propi significat: alguns baixos de moral, d'altres incapaços de veure una realitat molt més positiva del que sembla, d'altres reiteratius i surrealistes... i així fins a conformar un món singular i especial que, en absència de coses millor, contribueixen a fer-me la vida més suportable o, com a mínim, més vivible. Tot plegat, són els moments els que compten. No sé, potser, en absència temporal de la Niki, hauré de tornar a embolicar-me amb algú... No, no... que ningú pensi que li faig el salt a la Niki. Ella i jo tenim un acord des de fa anys: som feliços quan estem junts i ens permetem ser-ho quan no ho estem. Potser sí que haurà de renéixer el Five per donar punts de referència a les ànimes orfes (sento aquest punt de sobrat que m'ha sortit) i tornar a gaudir d'aquella bogeria humana -excelsa i extraordinària- que és la seducció mútua. Tot plegat, són quatre dies i ja n'he passat tres i mig!
Un regalet i un altre.... Va, un altre!

2 comentaris:

  1. Doncs mira, si volies treure un somriure, el meu ja el tens i el tinc. :)

    Cert amic, la vida són quatre dies i els hem de gaudir abans ens fugin entre els dits. I penso que una de les millors maneres, sinó la millor, és la que descrius a la perfecció...la seducció mútua.

    Aplaudiments per la tria dels regals d'avui. Gràcies!

    Bona nit...bessets encara humits.

    ResponElimina
  2. no pateixis, només entrar blogger ja ens avisa del contingut poc apte que podem trobar en aquest bloc...

    ResponElimina