diumenge, 6 de novembre del 2011

DILUVIS

Fa dies que plou. A hores d'ara, ja seria hora d'anar parant i deixar que el sol pugui treure una mica el cap. Si això continua així, haurem d'emular Noè i construir una arca.
Potser tot plegat és una mica simbòlic i jo no entraré a dir si el tema de l'arca va ser cert o no, però crec que ens farà falta una bona arca per sortir d'aquest merder en el que estem ficats tots plegats.
Fa uns dies, sentia una reflexió-pregunta-resposta que em va fer pensar: "Quan va fer l'arca Noè?" "Doncs abans que comencés a ploure". Sí, aquests són moments de preparar-se, de no deixar res a una improvisació que pot ser letal.
Em comença a arribar propaganda electoral via correu electrònic. Només faré tres reflexions pels tres partits que tenen més possibilitats a Catalunya. PSC-PSOE (l'hòstia pot ser tremenda): Si sabeu què s'ha de fer, per quin motiu no ho heu fet durant els darrers 8 anys? PP (només queda el dubte que com en serà de gran la seva majoria): Amb la situació actual, com podeu assegurar que podreu fer el que voleu fer si no hi ha un duro? CiU (quatre anys sense pintar res): Realment us creieu que el PP us necessita per alguna cosa? O potser sou vosaltres qui el necessiteu a Catalunya? 
Davant de la majoria absoluta del PP, més que probable i previsible, partits com ERC, IC (i no sé quantes sigles més) i d'altres, no tindran cap tipus d'influència en la política estatal. Només hi seran per cobrar la soldada i fer veure que fan alguna cosa. 
Voldria equivocar-me, tenir que retractar-me de les meves paraules, però crec que s'aproximen temps convulsos, atiats per partits irresponsables. Penso que viurem un calc de la situació catalana: aquells que han creat la situació caòtica, seran els que més aixecaran la veu quan es comencin a adoptar mesures per redreçar el camí. Ho sento, puc estar equivocat, però és el que en penso. Espero que ens salvem del diluvi!

3 comentaris:

  1. Mecatxis! i jo sense saber nadar!
    :)

    Salutacions!

    Filadora

    ResponElimina
  2. Hola guapetona!
    Doncs sempre és bona època per aprendre'n!
    Un pató

    ResponElimina
  3. I millor abans del diluvi!

    S.

    F.

    p.d. Estic escoltant Elefantes.

    ResponElimina