dimecres, 1 de maig del 2013

DE TOT UNA MICA (Reflexions)

1.- Dimecres, 1 de maig, Festa (?) del Treballador. Potser és Festa del Treball? Francament: ni ho sé, ni m'importa! En les circumstàncies actuals, no crec que sigui cap festa.
2.- En els pitjors moments és quan descobreixes de quin pal va -o vol fer veure que va- cadascú. Res de nou o res que no fos previsible: la por fa estralls i les rates s'acabaran penjant amb la seva pròpia corda, víctimes del pànic.
3.- Ahir al vespre, al pub (encara es diu així?) d'un amic, veient el futbol, una frase dita sense malícia i escrita amb molta intenció: "Espero que la darrera imatge que deixi empremta en la meva retina sigui la de la teva mort". Guardada per algun relat.
4.- Per quin motiu m'entesto a adoptar la posició més incòmoda per mi? Ara és moment d'estar còmode, almenys temporalment! N'hi ha que durant tota la vida han estat en posició còmoda i, a sobre, ben valorats!
5.- Queden pocs dies per acabar aquesta patètica setmana. Potser encara podré recuperar la fe en alguna cosa aprofitable. De moment, en especial ahir per la tarda, només m'ha servit per comprovar com els agrada a alguns fer demostracions públiques de desgavell, ineficiència, ineptitud...
6.- No sé si és millor ser tingut en compte o no ser-ho: l'avantatja de no ser-ho és que no tens cap compromís amb ningú. 

Finalment, ara toquen uns taquets de pernil i una cervesa. Bé, potser alguna coseta més...

2 comentaris:

  1. Per molt mal que vagen les coses, almenys tens aquests pensaments que valen or!

    ResponElimina
  2. Hola Maria, guapa!
    Doncs sí, la capacitat racional i reflexiva és la darrera cosa que s'ha de perdre.
    Un petonàs!

    ResponElimina