dissabte, 7 de febrer del 2009

BALLANT AMB HIENES

Ara, mentre escric estic veient "Bailando con lobos". L'he pogut veure una pila de vegades i cada vegada m'agrada més. Deu ser per un motiu molt concret: cada vegada em quedo adormit i només la veig parcialment. Quan ja has vist la pel·licula sencera (un tros cada vegada) ja estàs en condicions de poder valorar-la.

Jo he de ballar amb hienes. Les hienes són uns animals molt roïns que s'aprofiten de l'esforç, de la força i del valor d'altres animals. No fan res per ells mateixos. Han d'esperar que els lleons els hi facin la feina bruta. Desprès ells s'aprofiten del que no volen o poden acabar de menjar-se els lleons.

Hi ha persones que fan el mateix. S'aprofiten de les accions d'altres per poder emprendre la seva pròpia acció. Només hi ha un petit problema en aquesta manera de fer. El dia que l'altre deixa de fer força, ells es troben desvalguts. Quan passa això, s'ha acabat tot, ja no tenen arguments per a seguir lluitant. Ja no saben com plantejar el propi problema i tota la trama s'ensorra.

(continuarà) Tongue out

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada