diumenge, 26 de febrer del 2012

UNS QUANTS "PER CERT..."

Només uns quants "per cert"...
1.- Abans d'ahir em van oferir escriure un llibre -a dues plomes- d'una història que jo ja tenia tancada. És una versió més treballada i amb una visió menys subjectiva. Un retrat costumista d'uns "noiets salva-mons". Potser digui que sí. Potser és necessari que digui que sí. Potser és higiènic que digui que sí... (peti qui peti)
2.-Tinc el notebook a punt de "morir". Fa molts anys que m'acompanya en les meves excursions -també en les incursions- i s'ha tornat lent i mandrós. Potser hauria d'eutanasiar-lo, però jo no tinc per costum deixar tirats a aquells que m'han acompanyat en el camí vital. Esperaré que ell sol s'apagui.
3.- La rentadora s'ha "mort" sola. Un soroll de mil dimonis em va fer veure la necessitat de practicar-li una "autòpsia" i resulta que el coixinet de l'eix del tambor està massa gastat. Intentar comprar-ne una de nova és una odissea. Bé, no he tingut més remei que fer-ho. Divendres a la tarda ja vaig comprar un nou enginy. Després d'anys de posar la rentadora a cegues, ara tocarà aprendre com funciona la nova. Dimarts a la tarda porten la nova.
4.-Sento -malgrat pugui semblar el contrari- ímputs molt positius. Tinc la sensació d'enfortir-me proporcionalment a l'afebliment de la raó aliena. Per sort, sempre he sabut mantenir la calma en els moments difícils i no tinc cap dubte sobre l'esperit de les coses i del seu desenllaç.
5.- Demà festa i passat fes-te fotre.
6.- Començo un nou projecte que potser titularé "Tinc els lacrimals secs". Un amic diu que el tituli "¡Que me meo toa!". Un gran amic aquest tipus!. No ho sé, finalment igual li poso algun altre títol. Darrerament estic escrivint coses molt gore. Potser és l'ambient, potser sigui que necessito canviar una mica de gènere. Qui ho sap?
7.- La foto d'avui? Doncs la primera que he trobat. He decidit posar la primera que trobés i ha sigut aquesta.
PS: Per cert: M'encantava aquell anunci que deia "Ell mai t'ho faria".

5 comentaris:

  1. M'agrada aquest post.

    Filadora.

    ResponElimina
  2. A mi també.
    Sort amb aquestes noves sensacions.

    ResponElimina
  3. Hola guapes!!!!
    Estic content que sigui del vostre agrad.
    Les sensacions, per noves, sempre són esperançadores.
    Un pató/petó molt fort!!!

    ResponElimina
  4. Igual enguany la primavera està entrant per al teu barri... :-) Quin post més optimista!

    ResponElimina
  5. Hola Xicarandana!
    Que no falti l'optimisme, que el pessimisme arriba sol.
    Un petó!

    ResponElimina