divendres, 15 de juny del 2012

CONTACTES HILARANTS

Avui he comés l'error -o l'encert- de tenir contacte amb allò que en diuen Civilització. Han sigut diversos contactes i tots ells d'una hilaritat surrealista. Malgrat aquesta primera reacció -franca i sincera- davant del despropòsit, després he pensat, ja amb el cap fred, que tot plegat està fet un gran merder. Hi ha de tot: des de despropòsits propis de cagadubtes porucs, fins a arguments que ja no es creu ningú; des de reaccions -ja previstes per ostensiblement previsibles- de gent marcant distàncies (ui, quina por!) però poc destres a l'hora de fer-ho (i en l'intent de dissimular-ho), fins a nous teòrics de la eficàcia però coneguts per la seva ineficàcia... i així.... bé... tot plegat molt patètic.
Malgrat aquest cúmul de fet impropis, el més m'ha sobtat -apart dels comentaris inconsistents i increïbles sobre la impossible solució de la crisi- ha sigut una notícia apareguda al E-notícies sobre la reclamació de reconeixement de paternitat per dues persones envers el Rei d'Espanya. Això és fantàstic!!!!!! S'accepten apostes: Abdicarà o no (malgrat aquesta qüestió m'importa ben poc)? Quan tardarà a anar-se'n a TPC aquesta Fireta (aquest pessebre o menjadora que s'han muntat uns quants)? Com n'estic de casat d'aguantar firaires!!!!
D'altra banda, totes aquestes animalades -pobres animals, quants comportaments innobles i propis d'anormals els atribuïm- no han eclipsat un dia fenomenal. Potser ell fet d'haver arribat al convenciment que tot plegat és una gran mentida i que tot té una data de caducitat és el que em proporciona la suficient serenitat per afrontar les coses amb el sarcasme i la ironia adient. Ara, només queda anar tirant i qui dia passa, any empeny. En altres temps, segons quines notícies, segons quines coses, m'haurien fet emprenyar. Ara no, ara penso que prou pena tenen de ser com són i m'ho prenc amb sorna i amb l'actitud de fer que m'afecti el menys possible. En diuen passar d'això? Doncs això: passar... i gaudir dels moments màgics!!!


2 comentaris:

  1. Tots passem d´alguna cosa, és així...i a viure que son dos dies!

    Quina tristor sense regals...
    Bessets de diumenge!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna! O de dues, o de tres, o de quatre....
      De moltes!
      Avui t'he deixat un parell de regalets i espero que t'agradin.
      Uns bessets, encara des de l'oasi, encara amb el sabor als llavis dels dàtils.

      Elimina