dimarts, 27 de novembre del 2012

MOMENTS D'ESPLAI

Poesia visual. Només tenia un dubte: saber si algun dia me'l tornaria.

Dita la bestiesa de rigor (l'hauríeu de conèixer!!!!), comencem. Després del diumenge gloriós -que no de Glòria- arriba el dilluns de ressaca -per alguns d'alegria, per d'altres de decepció i per d'altres de no saber què fer-  i el dimarts interventor (o d'intervenció). Quin goig i quina joia veure els que algú va denominar -no va ser un dels seus dies afortunats!- exercit català (hahahahahahaha!!!!!), entrant a l'Ajuntament de Sabadell per recollir la brossa -millor, les caquetes- del despatx de l'alcalde i dels d'altres prohoms i prodones (el traductor em diu que això no es diu), per ordre judicial. I és que som el país de la pandereta -ho reconèixer, o no- i motiu d'escarni -just i ponderat- de propis i estranys. El que més m'ha agradat és saber que ja volien fer-lo la setmana passada, però "com que hi havia eleccions..." Collons!!!! I el Mas? Potser no li van treure draps bruts, hi hagués o no eleccions? Ara hem de mirar quan fem neteja, no fos cas que s'ofenguessin els de la Casta? No vull dir amb això que no estigués bé una cosa o una altra. En tot cas, l'acció de la Justícia (escrit expressament amb majúscula) no ha d'estar subordinada a cap altra consideració que la consumació de la seva funció.
Escolto Mike Oldfield (m'estic tragant tot el Tubular Bells) per una qüestió de comoditat: poses el disc i dura...i dura...i dura... També per recordar altres temps i altres llocs. La música té això: deixa empremta en el record, tot associant llocs i moments amb sons. I així passa la vida, sorprenent-me una mica cada dia...

5 comentaris:

  1. I te´l ha tornat?
    .................
    .................
    .................
    (i ara passo directament al punt final)
    Genial Mike Oldfield!!
    Genial que encara et sorprengui la vida!!

    Aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna,
      Encara no... Encara me'l té robat!!!
      La vida és viva i canviant. Moltes vegades les sorpreses són el que en incita a ser curiosos i inquiets.
      Bessets i aferradetes!

      Elimina
  2. Holla,

    I am Brazilian ( Brazil )
    I have a blog.
    Please, you can now follow-me this blog.
    Welcome to my blog.
    I am happy
    HERE
    www.josemariacosta.com

    ResponElimina
  3. ei, com mola aquesta fotografia, encara que no veia be si era el cervell o el cor. Clar que pel forat deduixo que es el cor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aris, benvingut per aquest racó.
      El cor, és el cor, malgrat també el cervell que orfe.

      Elimina