dijous, 7 de maig del 2009

JA HO HAS TORNAT A FER!!!!!

La repetició contumaç d'un mateix error és signe d'impotència, d'inseguretat i de manca absoluta (bé, quasi absoluta) de matèria gris. Recordo moltes vegades la frase "ja ho has tornat a fer!!!!" i em recorda els temps d'infantesa en els que cometies el mateix error un munt de vegades. Cometre aquest error de jove té una disculpa i una justificació: no tens experiència. Cometre aquest mateix error de gran, no té cap justificació.
Molt més greu és intentar vendre gat per llebre o mentir a persones amb un mínim d'intel·ligència. Com es pot ser tan sapastre! Mai, repeteixo, mai intentis adquirir la raó amb fantasies o mentides. Ningú s'ho creu i et crees un desprestigi creixent. Quan s'expliquen coses, han de tenir una mínima lògica o coherència. No pots començar a dir el primer que et passa pel cap, sobre-actuar com un actor o actriu de cinquena fila i pretendre que et creguin. No pots fer-ho, bé... si que pots fer-ho, però si ho fas per pròpia iniciativa.... fes-t'ho mirar (necessites ajuda urgent d'un professional), i si actues aconsellat per algú...uff... canvia de conseller. Potser aquest conseller només vol salvar la seva pell i justificar la seva història i la seva pròpia existència. La vida, com em canso a vegades de repetir, és llarga i dura. Hi ha gent que encara vol que sigui més llarga, i sobretot dura, i no para de complicar-se-la. El problema és que, la majoria de vegades, li compliquen als altres sense un motiu aparent.
"Romeo & Juliet" de Dire Straits. Molt maca. Em recorda anys més jovenívols, de felicitat innocent, de sessió de tarda a les discoteques, de mitja hora de lentes.... Ara "Brothers in Arms"... impressionant!!!
Perdoneu l'incís... els records, a vegades, em fan retrocedir en el temps i viure temps millors. Com deia: no feu coses que ningú es creu, ni les feu a destemps. Cada cosa té el seu moment i els seus condicionants. Quan no es donen els condicionants corresponents i les coses es fan a destemps, com a mesura desesperada, el descrèdit ja agafa unes proporcions que no són aconsellables si el que es vol és fer veure que una cosa o actitud determinada és veritat. En aquest precís instant, el nivell de patetisme entra en la categoria d'allò que considerem ridícul.
Bé, nens, nenes, amics, enemics, indiferents, passavolants, vigilants de la platja, espietes de tercera, i altra fauna inclassificable que freqüenteu el bloc d'aquest pobre mortal... me'n vaig a sopar!!!. La vida és bella, ahir el Barça es va classificar per la final de la Champions i té la possibilitat de guanyar la Lliga i la Copa del Generalísimo (perdó, del Rei) Què més volem!!!. Bé, un euromillones també ens agradaria, oi?.
No desespereu, al final tot arriba i si no et toca la loteria, et toquen una altra cosa. El cas és tocar. Ja comença la temporada d'estiu i com deien els de Radio Futura "las chicas desnudan sus cuerpos al sol". Doncs això, veniu a "La escuela de calor"... o no... vosaltres sabreu...
Per cert, si podeu, mireu la pel·lícula "Chacal". La fan avui a la TV8. És bona, però té un parell d'errors. Si les descobriu, ja m'ho direu. En Lupus ja les sap les errades. Fa anys els hi vaig ensenyar. Era un exemple d'error que no s'ha de cometre mai.
Fins aviat. AEVF.

2 comentaris:

  1. Hola xaval.
    Si, dels errors en el comportament del xacal ja en vàrem parlar fa anys. Per a la gent no avesada en aquest personal poden passar inadvertits però tu els vas captar i l'experiència m'ha demostrat que tenies raó.
    No he tingut temps d'escriure al bloc. M'he fet una amigueta..què t'he d'explicar!.
    Francament... prefereixo l'amigueta al bloc. Em distreu més jejejeje.
    Fins aviat, company.

    ResponElimina
  2. Hola Exorcista, Em permets una pregunta?. OK. Això que posa al final (AEVF) vol dir Asociación Española de la Vida Fàcil?. M'és igual. Molt bo el teu escrit. Un dia m'has de dir com t'ho fas per escriure tant. Et dono la raó en la teva argumentació.
    Una abraçada.

    ResponElimina