diumenge, 17 de maig del 2009

NOU BLOC (Companys & Companys S.L.).

Benvolguts lectors:
he decidit, privilegi d'autor, obrir un nou bloc. En aquest nou bloc hi concentraré els articles etiquetats com "barragana" i "revenja". Els deixaré tal com estan, excepte alguna petita correcció, i continuaré escrivint d'aquesta empresa tant indefinible que es diu "Companys & Companys S.L." Si voleu accedir al bloc, sempre de forma voluntària, podeu clicar a l'enllaç que hi ha en aquest bloc i que es diu "Altres blocs de l'Exorcista". Si entreu des de fora, podeu accedir-hi directament a: www.companyssl.blogspot.com
De moment, el tinc obert al públic en general però estic treballant en com organitzar els articles que hi tinc. La meva intenció, atès el volum d'articles, és concentrar tots els que fan referència a l'empresa "Companys & Companys S.L." en aquest nou bloc i deixar "Diari de l'Exorcista" pels temes més personals i no tan ficticis.
Com ja us deia en un article de, crec recordar, fa un parell de mesos que vull separar el que són reflexions personals i ficció sobre temes diversos, del que és la producció relacionada amb aquesta empresa, tan grotesca i divertida, que ha donat per escriure dos llibres (un, encara incomplet). En aquest nou bloc, continuaré escrivint sobre la vida i miracles dels personatges que integren Companys & Companys S.L., de fet, m'agradaria convertir-ho en un culebrot tipus "El cor de la ciutat".
Espero que us agradin els nous articles. Encaro aquest projecte amb més força i il·lusió (també mala baba... què volíeu?) que mai. Estic segur que no us decebré.

1 comentari:

  1. Amic,
    En aquest moment estic jugant amb el meu sexe,recordant els pitons i les nalgues de la barragana;encara no entenc que li veu a l'anormal comunista del roures. Llastima de producte interior brut, tant poc aprofitat, ja ho diu el refrà "Dios da de comer a los que no tienen hambre".No obstant això, no descarto que en un futur no molt llunyà la cubriré, i aquell dia ella cridarà YES YOU CANT,MORE,MORE.....
    Per cert amic, com té el tema del lloc de treball.-encara està amb vosaltres? el comunista volchevike té encara algú que l'ajuda?

    Amic, com sempre llegir els teus comentaris m'ajuden a creure amb la veritat i recordar que no pararé fins veure aquest grup de xarnegos s'afilerin a les oficines de les OTG.
    Records al Pare i cuida molt a la Mare.

    ResponElimina