dimecres, 27 de juny del 2012

EL RECORD DELS ESTELS

Nit estelada - V. Van Gogh - 1889
A hores d'ara, encara tinc a la pupil·la el record de l'imatge de la nit estelada d'ahir. La sessió de mojitos va durar fins tard i ... s'hi estava tan bé al jardí, de matinada, suportant la calor! La visió d'aquell cel, posicionat singularment en cada posició geogràfica del món és un bon motiu per deixar de banda moltes coses. De fet, gairebé tinc un desig soterrat de que passin coses i poder-me esplaiar amb abundor i profusament.
Molt abans de la mitjanit -no sense abans haver fet una mica el passerell de forma gratuïta- ja havia apagat l'ordinador. No volia que res em pogués distreure del meravellós espectacle del moviment dels estels. Aquest matí, m'ha costat una mica més llevar-me, però he sortit de casa a primera hora, com sempre.
El dia? Bé... el dia?... deixem-ho! D'altra banda, hauria d'estar prohibit excedir un determinat nivell d'anormalitat i, a més, fer-la pública. S'hauria de valorar en un barem combinat entre el nivell i l'exposició pública i notòria. Passat un cert nivell, s'hauria de preservar a la resta de la humanitat d'aquests personatges. No faré cap més comentari... D'aquest tema en parlava per correu electrònic amb una amiga. La seva conclusió era molt semblant a la meva: calen més mojitos i més estels per observar.
Ho deixo. Ja tinc muntada la paradeta i el gel corre el risc de desfer-se. Deixar que això passés, seria un acte reprovable -aquest sí, de veritat, i no altres gilipollades- que no tindria perdó.
Un regalet per observar els estels.

6 comentaris:

  1. Bon regalet per arribar més enllà del cervell...
    M´has fet ganes de copiar la teva nit o de fer una cosa semblant (els mojitos les deixo per tu). Fa xafagor asfixiant en aquest racó, i al balcó segurament farà més bona estada.

    Bons estels, bona nit, bona lluna!

    Bessets refrescants!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna, guapa!!!!
      És fantàstic dormir a la fresca!!!! Quan miri al cel et buscaré!!
      Bessets llunàtics

      Elimina
  2. Doncs que passis una altra molt bona nit estelada! Tot un plaer tenir un espai on sortir, estirar-te i observar les llums de la nit mentre beus el que et ve de gust! Que ho gaudeixis!
    M'agrada molt aquest quadre d'en Van Gogh! Tan de bo totes les nits fòssin així!
    Petooons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, benvolguda Rachel!
      La nit ha sigut fenomenal! Les nits d'estiu tenen això: són la continuació i el contrapunt perfecte del dia.
      Van Gogh sempre ha sigut un dels meus pintors preferits.

      Petons

      Elimina
  3. Jo també m'apunto a la conclusió "calen més mojitos i més estels per observar", sort que tenim dies i nits de sobres a la butxaca. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sílvia!
      Sí, aquesta amiga meva té la virtut de la saviesa. En tenim un munt de dies i nits per gaudir-ne.
      Un petonàs!

      Elimina